Serie:Pojkar Norra Röd Gr 2 (-03)   Tabell >>
Aktivitetsinfo: Samling för promenad och upptaggning inför möte mot JIK!
Referat: Forserums IF P02-03 - Jönköpings IK Ungdom P04/1
Seger mot JIK P04!
2018-11-10 19:49, Senior Herrar B
Segerjubel efter slutsignalen
Vi hade innan dagens match aldrig gått segrande ur en match mot JIK men årets upplaga av FIF P02/03 har något alldeles extra vilket man visade idag.
Innan dagens möte mot JIK P04 pratade vi mycket om att inte ha för mycket respekt för motståndarna oavsett emblem på tröjan. Vi har något alldeles extra denna säsongen, det känns på stämningen i laget och syns även resultatmässigt. Håller vi vår högstanivå kan vi vinna vilken match som helst i serien!
Vi poängterade även vikten av att prestera maximalt HELA matchen. Med gårdagens u-lagsmatch färskt i minnet hade vi fått lärdom om detta och kunde prata på ett inspirerande sätt om det med laget.

Dagens match började dock tungt när JIK tog ledningen efter 4 minuter. Det hade då varit lätt att svikta med huvudena men grabbarna har ett bra psyke och tog tag i taktpinnen efter detta. När periodvilan kom hade FIF tagit ledningen med 3-1 efter mål av Hugo och Emil Elmebro (2).
Matchen fick nerv när JIK hade reducerat till 3-2 och tog time-out i tredje perioden men killarna gjorde precis som Tobias instruerat och höll undan de riktigt farliga målchanserna för JIK och kunde istället avgöra genom dubbla mål av Melwin i powerplay och öppen kasse.

Med dagens vinst har vi fått en fantastisk inledning av säsongen men vi måste vara fortsatt ödmjuka. Just nu är vi laget alla andra vill slå och vi kan inte sjunka ner i en bekvämlighet i någon match.

Nu väntar uppehåll 2 veckor innan vi möter Nässjö borta. Tills dess kan ni njuta av dagens tabell:

Matchens lirare:
Hugo Forsum som gjorde en strålande insats och bidrog offensivt som defensivt.
Casper Borgenstrand som fick stå hela matchen och gjorde flera högkvalificerade räddningar!