SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Forserums Idrottsförening
Senior Herrar U

Forserums IF HU
7 - 4
Väckelsångs IK /Ryds SK HU
Forserums IF HU7 - 4Väckelsångs IK /Ryds SK HU

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 20 november, 14:00
Plats:Forserums Sporthall
Serie:Herrar Utveckling   Tabell >>
Samling:13:00
En seger är en seger.
2021-11-20 16:21
Vidar avslutar målskyttet med mål i "halvöppen" kasse

När långväga gäster kommer på besök så bjuder man till. Riktigt så ödmjuka var inte Forserum när Väckelsång rest två och en halv timme i buss för att ta sig an ett formstarkt FIF.

Hemmalaget fick dock en väckarklocka när gästerna tog ledningen efter 4 minuter. Första perioden bjöd inte på något vidare skönspel, bollinnehavet var stort i hemmalagets favör men de heta lägena uteblev. Artur kvitterade innan pausvilan men det fanns mer effektivitet att önska. 

Väckelsång ville inte dra upp tempot, nej snarare tvärtom. Vid något frislag hann Anton Edberg springa upp till kiosken, köpa en kaffe och mazarin, konsumera dessa och linda om ett par klubbor innan de hade bytt in nya spelare för att slå frislaget. Deras taktik blev däremot inget vinnande koncept och i stället gjorde både Otto och Elvin vad de skulle i kassen samtidigt som Melwin briljerade med fina inspel vilket ledde till flera bejublade mål. Efter 2 perioder stod det 5-2 på tavlan och det skulle mycket till för att bortalaget skulle vända detta.

 

Lite nerv blev det dock när plötsligt tavlan visade 6-4 och Väckelsång hade tydligt ändrat till en offensivare taktik. "Lugn" sa Vidar och avgjorde matchen med mindre än minuten kvar. 

 

Inte säsongens bästa match men 3 inkasserade poäng, en seger är en seger!

 

Målskyttar Forserums IF:

Artur Grytberg (2)

Linus Landsjö

Linus Karlsson

Mert Cimen

Melwin Holmberg

Vidar Aldeborg

 

Matchens lirare Forserums IF:

Artur Grytberg


<< Tillbaka

 
 
Våra sponsorer
Partners