Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Forserums Idrottsförening
Senior Herrar B
Hovslätts IK P04/2
5 - 2
Forserums IF P02-03
Hovslätts IK P04/25 - 2Forserums IF P02-03

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:fre 07 december, 19:30
Plats:Norrahammars Sporthall
Serie:Pojkar Norra Röd Gr 2 (-03)   Tabell >>
Samling:18:00, Sporthallen
Trupp:Artur Grytberg
Arvid Åstrand
Casper Borgenstrand
Elvin Tilstam
Emil Elmebro
Emil Johansson
Gustav Svahn
Hampus Thyrén
Hugo Forsum
Isak Schönborg
Linus Thyrén
Ludvig Kylberg
Lukas Skog
Melwin Holmberg
Samuel Grytberg
Ett steg i rätt riktning!
2018-12-09 10:30
Knappt en vecka efter säsongens första förlust var det dags för returmöte mot Hovslätt, denna gång på bortaplan. Förra mötet slutade med det svidande resultatet 3-13 och det fanns mycket att förbättra.

Inför matchen pratade vi mycket om att verkligen ta jobbet i alla situationer och hitta bättre spelvägar i uppspelsfasen. Det kändes redan i omklädningsrummet att killarna var taggade för att bevisa att vi tillhör toppen av tabellen!

Hovslätt ställde upp på ett liknande sätt som senast och vi lyckades försvara oss tämligen bra mot deras sätt att spela denna gång. Tyvärr hade vi ett 1-0 underläge med oss in i första periodpausen men vi hade ändå gjort en riktigt bra insats.

Vi tappar sedan några bollar när vi inte är riktigt fokuserade stundtals. Hovslätt är skickliga och det finns inte utrymme för att tappa markeringar eller göra misstag. 
En stark viljeinsats gjorde att vi närmade oss och sista halvan av tredje perioden tycker jag vi trycker på riktigt ordentligt för att reducera ytterligare. Matchen avslutades på ett skönt sätt när Casper fick rädda ett friläge mot poängligaledaren.

Slutresultatet skrevs till slut till 5-2. En tung förlust men ändå ett fall framåt. Jag tror att vi absolut kommer stå upp lika bra mot JIK P03 nästa helg.

---

Missa inte dagens VM-Final när Sverige möter Finland efter att tagit sig vidare från semifinalen efter straffdramatik mot Schweiz! Matchstart 16:00 på kanal 5.

---

Försäljningen av bingolottokalendrar är nu avslutad och vi har med detta gjort en förtjänst om 7300:-. Bra jobbat!

<< Tillbaka

 
 
Våra sponsorer