Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Forserums Idrottsförening
Innebandy P-03
Nässjö IBF P03
2 - 7
Forserums IF P02-03
Nässjö IBF P032 - 7Forserums IF P02-03

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:sön 25 november, 15:30
Plats:Nässjö Sporthall
Serie:Pojkar Norra Röd Gr 2 (-03)   Tabell >>
Samling:14:00
Trupp:Artur Grytberg
Arvid Åstrand
Casper Borgenstrand
Elvin Tilstam
Emil Elmebro
Emil Johansson
Gustav Svahn
Hampus Thyrén
Hugo Forsum
Isak Schönborg
Linus Thyrén
Ludvig Kylberg
Lukas Skog
Melwin Holmberg
Samuel Grytberg
4:e raka segern och serieledning!
2018-11-25 17:32
Forserums IF är serieledare efter 4:e raka segern
Det låg en serieledning i potten för Forserums IF när de gästade Nässjö IBK. Nässjö med sin tunga säsongsinledning ville säkerligen bryta sin dystra trend mot just derbyrivalen FIF så snacket innan match handlade mest om att inte underskatta NIBK, tagga till ordentligt och styra matchen dit vi ville.

Lite väntat så var det svårt för killarna att tagga till ordentligt i matchen. Vi var inte riktigt där helt enkelt, något som vi hade problem med förra säsongen. Det kan vara svårt att ladda mentalt inför ett möte mot tabelljumbon och på en udda matchtid mot vad vi är vana vid men det är upp till varje individ att skapa de bästa förutsättningarna inför match. Vi får ta med oss detta och ta reda på hur var och en laddar på bästa sätt!

Matchen i sig hade vi inte några jätteproblem att styr dit vi ville utan tog snabbt ledningen med 3-0. Det blev dock lite spännande när Nässjö trocklade in 2 bollar men våra killar tog snabbt tag i taktpinnen igen och kunde till slut vinna med 7-2.

Matchens lirare blev idag Ludvig Kylberg som med sitt distinkta skott satte ett par baljor, kanske har det lossnat ordentligt för vår sniper nu?

Nästa match möter vi ett Hovslätt i storform och ska vi vinna den matchen måste vi vara betydligt mer på tårna. Tagga ordentligt och ge allt på träningarna under kommande vecka!

<< Tillbaka

 
 
Våra sponsorer