Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Forserums Idrottsförening
Senior Herrar B
Forserums IF B
3 - 13
Gränna AIS B
Forserums IF B3 - 13Gränna AIS B

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:fre 29 november, 19:00
Plats:Forserums Sporthall
Serie:Herrar Division 4 Norra   Tabell >>
Samling:18:00, Forserum sporthall
Trupp:Alexander Golubovic
Artur Grytberg
Arvid Åstrand
Filip Linder
Gustav Andersson
Hampus Thyrén
Hugo Åstrand
Isac Fahlberg
Linus Klasson
Linus Thyrén
Ludvig Kylberg
Marcus Ottosson
Melwin Holmberg
Mert Cimen
Robin Edberg
Samuel Grytberg
Ted Ivarsson
Zebastian Rickardsson
Ex oriente lux
2019-11-29 22:20
Ridå ned och nattsvart för FIF.
Vintern hade tagit ett stadigt grepp om småland under fredagen. Trots det letade flera supportrar sig in i värmen i sporthallen för att förhoppningsvis se Forserum bryta Grännas förlustfria svit. Gränna tog dock, likt vädret, ett grepp om sina motståndare tidigt i matchen och släppte sedan aldrig taget.
Gränna har hittills under säsongen inte förlorat någon match och låg inför kvällen på en tredjeplats i tabellen. Trots detta så fanns en bra känsla inför matchen i hemmalagets omklädningsrum och inledningen på matchen var jämn. Matchbilden ändrades tyvärr kraftigt negativt när gästerna tog ledningen med 0-1 efter dryga 3 minuter. Efter detta föll ett mörker svartare än den rekordmörka novembermånaden över Forserum. Grännas spelare var hetare på nästan alla positioner och vann de allra flesta duellerna. FIF´s försök att dumpa ned bollarna stannade alltid på motståndarna, försvarsspelet framför mål var alldeles för bollfokuserat men värst av allt var nog ändå inställningen som verkade vara kvarglömd i omklädningsrummet. 

Att referera matchen känns onödigt. Gränna var ett par klasser bättre den här kvällen och vann både rättvist och på ett schysst sätt. Proffsigt agerande helt enkelt! FIF fick aldrig tid med bollen utan fick desperat slänga iväg bollar i hopp om att någon annan skulle trockla sig ur situationerna på något Labero-aktigt sätt, något som nästan aldrig hände. 

Det är lätt att deppa efter en tung förlust, speciellt när segern är rättvis och inga motmedel under matchens gång verkar påverka matchbilden. Måltavlan grinade hemmalaget i ansiktet och lös 3-13 på ett sätt som nästan sved i ögonen. Men ur askorna reser sig de starka. Solen går upp även imorgon och så även vi. "Ex oriente lux" - Från öster kommer ljuset. 

Målskyttar Forserum:
Mert Cimen
Ludvig Kylberg
Melwin Holmberg

<< Tillbaka

 
 
Våra sponsorer