Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Forserums Idrottsförening
Senior Herrar B
Skillingaryds IK
7 - 3
Forserums IF B
Skillingaryds IK7 - 3Forserums IF B

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 07 mars, 14:00
Plats:Skillingaryds Arena
Serie:Herrar Division 4 Norra   Tabell >>
Samling:13:00, Skillingaryds Arena
Trupp:Alexander Golubovic
Filip Linder
Gustav Andersson
Gustav Svahn
Hugo Forsum
Hugo Åstrand
Isac Johansson
Linus Karlsson
Linus Landsjö
Linus Thyrén
Marcus Ottosson
Melwin Holmberg
Mert Cimen
Rasmus Karlsson
Samuel Grytberg
Ted Ivarsson
Ungt B-lag föll i Skillingaryd
2020-03-07 17:13
Med ett antal spelare ej tillgängliga så kallades unga, hungriga spelare in från 04-laget till matchen mot Skillingaryd och snittåldern på Forserums lag var mycket lågt jämfört med de fullvuxna motståndarna.
Det var därför befriande att se inställningen i hela laget! En inställning som resulterade i att FIF tog ledningen med 0-1 och var nära att ha ledningen till första pausen men hemmalaget kvitterade i sista minuten. En bra första period av Forserum som inte haft resultaten med sig sista tiden men som ändå utvecklats bra inom vissa områden, bland annat försvaret. Forserums yngsta spelare såg inledningsvis lite tvekandes och nervösa ut men när detta väl hade lagt sig så tog de istället för sig på ett lovande sätt.

Ytan bakom mål i offensiv zon hade ett högt kvadrameterpris hos hemmalaget och där befann de sig mycket i andra perioden. Därifrån spelade de in framför mål och Ottosson gjorde stundtals spektakulära räddningar efter varandra men trots detta så ryckte Skillingaryd ifrån till 6-2 efter andra perioden.

Tredje perioden hade ett lägre tempo och domarna slösade knappast på plasten i visselpipan utan det mesta tilläts åt båda håll. Lagen gjorde varsitt mål i tredje och trots en bra insats av Forserum så vann de rödklädda rättvist.

Melwin gjorde kanske sin bästa insats på länge och jagade boll extra mycket vilket belönades med en fullträff. Även Hugo Åstrand gjorde en mycket stark insats och fick med sig utvisningar och gjorde även det inledande målet. Linus Landsjö fortsätter leverera och har nu lyckats näta i samtliga matcher han spelat i b-laget!

Målskyttar Forserums IF:
Hugo Åstrand
Melwin Holmberg
Linus Landsjö<< Tillbaka

 
 
Våra sponsorer