Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Forserums Idrottsförening
Senior Herrar B
Aneby SK
9 - 7
Forserums IF B
Aneby SK9 - 7Forserums IF B

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 05 oktober, 17:00
Plats:FB-hallen
Serie:Herrar Division 4 Norra   Tabell >>
Samling:15:15, Sporthallen, Forserum
Trupp:Alexander Golubovic
Artur Grytberg
Arvid Åstrand
Emil Elmebro
Emil Johansson
Gustav Andersson
Gustav Svahn
Hampus Thyrén
Hugo Forsum
Jesper Dellfors
Linus Thyrén
Ludvig Kylberg
Marcus Ottosson
Melwin Holmberg
Mert Cimen
Samuel Grytberg
Ted Ivarsson
Zebastian Rickardsson
1:36 svaga minuter fällde FIF-B i svängig match
2019-10-05 21:33
Aneby återuppstartade upp sin seniorverksamhet förra säsongen och har ett betydligt mer rutinerat lag än FIF-b. Snittåldern i Forserums trupp för dagen var smått osannolika 17,6 år medans Anebys uppställning hade en snittålder på mer normala 23,3. Trots ålders- och storleksskillnaden mellan lagen så visade inte Forserum onödigt mycket respekt till en början och matchen började jämnt med två lag som spelade med låg press defensivt.

Hemmalaget tog dock ledningen efter 4 minuter men FIF kvitterade genom Melwin Holmberg som därmed blev premiärmålskytt för FIF-B i division 4.
Efter detta dröjde det däremot bara ett par minuter tills den avgörande sekvensen i matchen uppstod. Inom löppet av 1:36 gjorde Aneby 5 raka mål och gick till pausvila med 6-1. Marcus Ottosson i målet fick nog för kvällen och gav över målvaktsposten till debuterande Zebastian Rickardsson.

Efter Anebys forcering med de 5 snabba målen så började utvisningarna i matchen dugga tätt och detta verkade på något sätt gynna Forserum som reducerade till 6-4 i andra perioden. Tyvärr drabbades FIF av ett par skador på nyckelspelare, bland annat en knäskada på Artur Grytberg. Krya på dig Artur, vi behöver dig!

I sista perioden utökade Aneby ledningen till 8-4 tidigt men trots det så blev matchen spännande när FIF reducerade till 8-7 innan Aneby avgjorde med sitt 9-7 mål.

Sammanfattningsvis så avgjordes matchen redan i första perioden men lagen var jämna och det kan bli ett roligt returmöte i Forserum. Många spelare i Forserum förtjänar beröm men extra kul att våra debutanter Zebastian Rickardsson, Alexander Golubovic och Isac Fahlberg visade framfötterna, bland annat med ett mål av Alex och ett helt gäng med kvalificerade räddningar av Zebbe.

Aneby var givmilda och gav ut pris till matchens lirare i båda lagen, i Forserum utsågs Melwin Holmberg till detta med sina 2 mål och en assist.

Forserums målskyttar:
Melwin Holmberg (2)
Arvid Åstrand
Ludvig Kylberg
Alexander Golubovic
Hampus Thyrén
Mert Cimen

<< Tillbaka

 
 
Våra sponsorer