Serie:Herrar Division 4 Nordvästra   Tabell >>
Samling:14:00
Storvinst mot S/W inför avslutningsracet
2022-02-12 17:12
Idag var det skillnad på klass lagen emellan.

Restriktionerna var borta, publiken var tillbaka och det började bli som vanligt igen. Förväntningarna var höga på seger med tanke på förra mötet lagen emellan när Forserum vann stort trots två jämna perioder. Denna gång dröjde det inte länge innan målen började trilla in.

Nej redan i första bytet tvingades S/W´s målvakt kapitulera när Bäckis dundrade in 1-0 och den första perioden skulle bli mycket tunga tjugo minuter för de tillresta. 10-0 stod det på tavlan efter ett stooort bollinehavsövertag för Forserum. Dåppens var tillbaka och hade redan nu skördat 4 fullträffar.

Forserum ägde den här matchen från start till slut och hade om möjligt ännu mer boll i andra perioden men tappade istället, kanske naturligt, skärpan och lyckades inte utmana målvakten på riktigt allvar i andra perioden men vinner ändå denna med 2-1.

I sista akten är däremot målskärpan tillbaka likt första och FIF drar ifrån till hela 18-2 efter bland annat en riktigt delikatess av Ludde Kylberg.

Man måste däremot berömma S/W för sin härliga inställning när de bjöd både på sig själva och skrattade tillsammans med sina motståndare igenom hela matchen trots den tunga säsong de har bakom sig.

Nu drar det riktiga allvaret för Forserum igång när serien snart avslutas. Ett hett derby mot Malmbäck väntar nästa helg och seger i minst tre av de fyra avslutande matcherna är troligtvis ett måste för en chans för avancemang. För att detta ska lyckas krävs RIKTIG skärpa matcherna igenom.