SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Forserums IF
Spelschemat för A- och B-lag fastställt
2021-06-11 08:04

Äntligen står det klart när seniorlagen får börja spelat matcher. För herrarnas a-lag inleds serien 1:a Juli med ett bortamöte mot Österängens KIK och som uppladdning inför
detta har laget tre inbokade träningsmatcher under Juni månad.

Huvudtränare Niklas intervjuades kort när spelschemat släppts:

 

Vad vill du se under träningsmatcherna, är det några detaljer eller spelmoment som ni vill slipa på?
"Framförallt att få se vårt spel, nöta detaljer och att få spela ihop oss som ett lag då det är många nya och unga i truppen. Taberg från div 5 kommer bli en tuff nöt såklart men viktigt just nu är att fokusera på lagbygget!"

 

Hur är känslan inför serien? Längtar ni?
"Som vi längtat efter seriestart! Pandemin har såklart satt sina spår men vi är glada att äntligen få spela! Känslan i truppen är god och onsdagens träning visar på god bredd i truppen och spelglädje även om vi har en bit kvar men det är därför vi är här. Långsiktighet!"

 

Han lägger till:
"Vet att damerna spelade sin första träningsmatch i veckan och att jag hoppas att alla som önskar delar glädjen av en fotbollsmatch med både vårt herr-och damlag ute på Trollevi nu när det verkar som att vi kan börja mötas lite mer som vanligt ute på Trollevi igen efter ett tufft år av pandemi!"

 

Lite off-topic men idag startar ju EM. Hur kommer du följa detta?
"Följer såklart alla stora mästerskap! Det kommer följas på altanen om vädret fortsätter som det börjat nu i juni. Mina pengar går nog på Belgien och Lukaku kommer att bli EM’s Skyttekung!"

 

Lycka till inför stundande matcher (och med EM-tipset)!

 

Tränings- och seriematcher för respektive lag hittar ni under fliken "matcher" och sedan i rullgardinsmenyn där ni väljer lag.

 
Våra sponsorer
Partners