Referat: Månsarps IBK B - Forserums IF
Stökigt och känsloladdat när andra raka inkasserades
2021-10-10 10:16
Trots en trög start tilldelades alla poäng till Forserum

Månsarp hade inga matcher spelade när Forserum kom på besök och det var svårt att säga vilken kvalitet de lilakläddas trupp hade denna säsong. Kanske var det därför FIF startade trögt och låg under med hela 5-2 i andra perioden. Lyckligtvis var det då våra mest rutinerade började producera på allvar.

Ett aningen sömnigt Forserum fick med sig 2-2 efter första perioden men hemmalaget tog sedan kvickt en 5-2 ledning i andra perioden. Det var då som Forserum behövde se sina stjärnor producera och kvällens två giganter, Dåppens och Bäckis, uppfyllde supportrarnas önskan när de tillsammans gjorde 15 poäng. Dåppens noterades för 5 mål för andra matchen i rad och våra gröna hjärtan fick se 8 raka mål från FIF som sedan kunde styra matchen dit de ville.

Hemmalaget tappade dock besinningen mot slutet av matchen och det var mycket känslor både bland publik och spelare. En särskilt utmärkande situation slutade med matchstraff 3 för en Månsarpspelare och en 5-minuterutvisning för MJ.

Matchen fortsatte sedan i samma mönster och slutade med en 7-13 vinst för FIF. Bäckström tilldelades matchens lirare när han bidrog till att visa vilken spets truppen besitter.