Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Forserums Idrottsförening
Innebandy P-03
Välkommen till Forserums IF Innebandy P02/03

Utvecklingssamtal 24/1
2019-01-16 17:59
Torsdagen 24/1 genomför vi utvecklingssamtal med spelarna under ordinarie träningstid. Syftet med detta är att samla in åsikter från er (och anpassa vårt sätt att arbeta framöver), ge feedback till er och kolla läget i laget inför nästa säsong.

Formuläret vi kommer använda finns under "dokument". Ladda ned och skriv ut detta och svara sedan på frågorna innan 24/1 så vi kan få bästa möjliga resultat av samtalet.
Omstart av säsongen
2019-01-07 08:34

På Söndag startar säsongen igen efter en välbehövlig vila över jul- och nyårshelgerna. Vi ställs då mot Värnamo på bortaplan och vi kommer säkerligen få möta ett revanschsuget lag som dessutom kommer spetsa truppen jämfört med matchen sist. Som vanligt gäller det att ha rätt inställning matchen igenom för att vi ska kunna matcha Värnamo. Har vi det har vi chansen att ta en ny seger och avancera i tabellen.


Några av er kommer dessutom bli tillfrågade att spela u-lagsmatch i Alvesta samma dag. Vi kommer då äta tillsammans efter matchen mot Värnamo och sedan åka till Alvesta för match mot Moheda. Alla är givetvis välkomna att äta tillsammans och även titta på matchen i Alvesta om man vill det.


Ladda ordentligt nu och gör två riktigt bra träningar innan helgens matcher!

Hälften av säsongen 2018/2019 är avklarat, hälften kvar!
2018-12-15 15:51
God jul och gott nytt år, Forserums IF P02/03!
Nu är halva säsongen spelad och ett matchuppehåll till januari väntar.
Vi tränar som vanligt nästa vecka men under julveckan vilar vi upp oss utan träning för att sedan återuppta träningen Torsdagen 3/1.

Dagens match mot JIK visste vi skulle bli tuff och jag tycker vi står upp mot dom bra i två perioder. Vi hade ungefär samma problem som mot Hovslätt och hade svårt att skjuta men spelade bra defensivt och skapade ändå en del farligheter framåt. I tredje perioden syns det att vissa av våra spelare varit sjuka och helt enkelt inte orkar genomföra matchen till 100% vilket straffar sig direkt mot de skickligaste lagen. 

Tyvärr får vi en negativ stämning på bänken när målen börjar trilla in och det finns inte utrymme för detta  i vårt lag. Vi är helt beroende av att stötta varandra och vara motiverade till 100% under hela matcherna för att kunna mäta oss med de bättre lagen. Denna peppning måste finnas redan på uppvärmningen. Som Tobias sa, det är inte bara för att bli varma i kropparna som vi värmer upp utan det är nu vi ska komma in i matchen mentalt! Det är varje spelares egna ansvar att sköta sin mentala förberedelse och komma 100% fokuserad till match! Vi ledare vill kunna se och höra redan under värmningen att ni är redo för match.

Skönt att vi ändå fick in ett par mål i slutet av matchen och Luddes fullträff var riktigt ögongodis! Ta med er det som varit bra under hösten när vi under januari kommer möta de lag som vi tidigare vunnit över.

---

Halva säsongen har som sagt gått och vi har gjort en bra insats. Att inleda säsongen med 4 raka vinster var synnerligen skönt och den känslan vill vi tillbaka till! Inför de tre senaste matcherna sa jag att vår insats under den här perioden kan bli avgörande för vår placering i slutändan. Nu blev det tre förluster men två av dessa matcher gör vi ändå en bra insats där det är små marginaler som gör att vi tappar matcherna. Det finns ytterligare lite att önska av vår prestation men vi behöver inte skämmas på något vis, vi är ett av lagen som ska vara i toppen av tabellen! Fortsätter vi vår utveckling så kommer vinsterna igen.

Ladda nu på era egna sätt under ledigheterna så kör vi allt vi kan nästa år! 

Vi ledare tackar för den fina julpresenten! Det ska bli gott i kylan. :)
Det är ett sant nöje att vara med och leda er.
Inför FIF-JIK P03
2018-12-14 07:25

Sista matchen innan juluppehållet spelas i helgen då vi möter serieledarna JIK P03. Jag är helt övertygad om att vi kan stå upp mot dessa minst lika bra som mot Hovslätt. I den senaste matchen var vi lika bra som motståndarna spelmässigt men behöver ta mer skott och ha mer trafik framför mål. Sätter vi alla punkter vi jobbat med under träningarna så kan vi definitivt vinna detta möte! Det vore en rejäl julklapp för laget.

Underskatta inte uppladdningen inför matcherna heller. Ordentligt med vätska och bra mat redan dagen innan och att komma mentalt förberedda med god sömn i kroppen är ett måste för att kunna prestera sitt bästa!


Samling: 10:30


Kiosk FIF-JIK P03: Isak

Sekretariat FIF-JIK P03: Elvin, Emil E


Sekretariat A-lagsmatchen FIF-Östra SK: Samuel, Artur

Referat: Hovslätts IK P04/2 - Forserums IF P02-03
Ett steg i rätt riktning!
2018-12-09 10:30
Knappt en vecka efter säsongens första förlust var det dags för returmöte mot Hovslätt, denna gång på bortaplan. Förra mötet slutade med det svidande resultatet 3-13 och det fanns mycket att förbättra.

Inför matchen pratade vi mycket om att verkligen ta jobbet i alla situationer och hitta bättre spelvägar i uppspelsfasen. Det kändes redan i omklädningsrummet att killarna var taggade för att bevisa att vi tillhör toppen av tabellen!

Hovslätt ställde upp på ett liknande sätt som senast och vi lyckades försvara oss tämligen bra mot deras sätt att spela denna gång. Tyvärr hade vi ett 1-0 underläge med oss in i första periodpausen men vi hade ändå gjort en riktigt bra insats.

Vi tappar sedan några bollar när vi inte är riktigt fokuserade stundtals. Hovslätt är skickliga och det finns inte utrymme för att tappa markeringar eller göra misstag. 
En stark viljeinsats gjorde att vi närmade oss och sista halvan av tredje perioden tycker jag vi trycker på riktigt ordentligt för att reducera ytterligare. Matchen avslutades på ett skönt sätt när Casper fick rädda ett friläge mot poängligaledaren.

Slutresultatet skrevs till slut till 5-2. En tung förlust men ändå ett fall framåt. Jag tror att vi absolut kommer stå upp lika bra mot JIK P03 nästa helg.

---

Missa inte dagens VM-Final när Sverige möter Finland efter att tagit sig vidare från semifinalen efter straffdramatik mot Schweiz! Matchstart 16:00 på kanal 5.

---

Försäljningen av bingolottokalendrar är nu avslutad och vi har med detta gjort en förtjänst om 7300:-. Bra jobbat!
Kommande matcher
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
Hem, 23/12 16:29 
Hem, 13/12 11:40 
Hem, 03/12 15:01 
Hem, 08/11 14:31 
Hem, 01/11 07:03 
 
Våra sponsorer