Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Forserums Idrottsförening
Senior Herrar B
Välkommen till Forserums IF Senior Herrar B

Lottförsäljning
2019-05-23 19:43
Forserums IF kommer sälja Karsbo-Cup lotter inför cupen 2019. Samtliga lag i föreningen säljer lotter och överskottet går till laget samt föreningen.

Lotterna kostar 100:-/st och vinstplanen står på baksidan av lotterna. Total vinstsumma är 50 000:- i form av varor och presentkort. Dragningen sker 31/8 på Trollevi och kommer även publiceras på föreningens hemsida.

Lotterna betalas enklast med Swish till Forserums IF´s (inträde) swishnummer: 1232091791
Om lotten betalas med Swish så skriver ni ett "S" i hörnet på den lilla delen som ska lämnas in till mig. Detta för att vi ska kunna kontrollera betalningarna.

På lotten skall köparens namn och telefonnummer skrivas på den lilla delen som sedan rivs av och returneras sedan till mig. Den större delen av lotten behålls av köparen.

Vi samlas vid sporthallen på Lördag 25/5 kl 12:00, där jag delar ut lotterna. Kan ni inte närvara får ni kontakta mig så kan ni komma och hämta lotterna hemma hos mig vid ett annat tillfälle.
Alla kommer få minst 4 lotter vardera att sälja, de som vill sälja fler får gärna det. Vi har många lotter att sälja! 


Forserums IF´s sportplan
2019-05-23 18:49
Hej alla!

Hoppas ni njuter av värmen och ser fram emot nästa säsong framåt slutet av sommaren.
Ungdomslagen och seniorlagen är anmälda till förbundet och vi återkommer med mer information om dessa när vi fått detta spikat. Det kommer ske lite förändringar men vi tror att vi gjort som blir bäst för både spelare och föreningen.

Forserums IF har under en tid arbetat fram en sportplan samt drog- och mobbningspolicy. I sportplanen finns mycket information, bland annat vad ni som spelare/föräldrar kan förvänta er av föreningen och dess ledare men även vad som förväntas från Forserums IF av deras medlemmar och föräldrar. Att föreningen arbetar utifrån en framtagen plan är ett steg i ledet för att utveckla förningen till det bättre. 

Dessa dokument  finns nu tillgängliga under "dokument" på vår sida. Alla skall läsa igenom båda dokumenten så att alla vet vad som gäller i Forserums IF.

---

Vidare så kommer snart information om försäljning av lotter till Karsbo-Cup lotteriet. Överskottet från detta går till både lagen och föreningen. 
Säsongen 2018/2019 är slut
2019-04-20 19:12
Ett härligt innebandyår har nått sin ände
Sista träningen är genomförd, sista matchen är spelad och för sista gången hängs matchstället upp på tork för den här säsongen. Innebandyåret 2018/2019 har varit ett intensivt år med många matcher och mot tufft motstånd. En del spelare har dessutom spelat i både P02/03 och U-laget vilket inneburit exceptionellt många matcher och mycket bra erfarenheter!

Säsongen inleddes mycket bra med 4 raka vinster och dessutom med vår första seger mot ett JIK-lag. Vi befann oss då på första plats i tabellen och självförtroendet i laget var på topp! Kanske var det den tidiga försäsongsträningen som gav resultat när seger efter seger radades upp? Tyvärr vändes sedan trenden när lagen i vår tuffa grupp svarade upp till förväntningarna och fick vårt mentalitet i laget att sjunka. Vi kan iaf ta med oss att vi vann samtliga möten mot Nässjö och kan därmed titulera oss bäst i kommunen!  En del av våra förluster var dessutom mycket bra genomförda matcher av oss och med ytterligare lite spets, bredd och tur så hade vi tagit några pinnar till. 

Laget hade laddat länge för Warbergsspelen och hade höga förhoppningar om bra resultat i cupen. Dessvärre hade vi inget vidare flyt och förlorade samtliga matcher. Bäst match gjorde vi mot Veddige som sedan gick långt i b-slutspelet. Vår avslutande match kunde vi troligtvis vunnit om vi kommit upp i normal prestanda men lördagens 3 matcher blev för hårt matchande och vi kunde inte samla energi till den tidiga söndagsmatchen. 
Många med mig tar säkert med sig goda minnen från cupen ändå. Att resa, bo, äta, spela innebandy och leva tillsammans med laget under en hel helg är något som många minns med glädje långt efter innebandykarriären tagit slut. Som ledare var det fantastiskt kul att genomföra detta! Tack alla föräldrar som hjälpte till kring arrangemanget och även stort tack till er som "bara" var där och stöttade laget. Jag kan lova er att spelarna var taggade till tusen inför vår första match på fredagskvällen! Vilka supportrar!

Hur säsongen 2019/2020 blir är ännu inte fastslagit. Ett förslag är att vi fortsätter med ett pojklag, då med lagkonstellationen 03/04 och att våra 02-spelare får ta plats i vårt kommande Div 3 eller 4-lag. Det finns andra alternativ och förslag men inget är spikat. Föreningen kommer samlas och diskutera detta för att enas om vad som blir bäst för både spelarna och föreningen. 

Säsongens sista träning i Torsdags bjöd på mycket lek och en del matchspel. Avslutningsvis fick ledarna varsin jättefin gåva från laget. Tack så jättemycket för detta! 

Avslutningsvis vill vi ledare tacka alla spelare och föräldrar för det här innebandyåret. Det har varit fantastiskt roligt!
Godmorgon från baslägret
2019-04-13 07:44
Morgonkaffet intages i väntan på en matchintensiv dag. 

Gårdagens match var underhållande och energirik men det vi har starkast på näthinnan är stödet från läktaren! Wow! Sällan har vi varit så taggade innan match som igår och det gav oss extra boost så vi kunde ta ledningen med 2-0. Tyvärr tappar vi matchen när vi får några utvisningar och vi förlorar med 3-6. 

Vi hoppas på samma stöd från läktaren idag när vi startar matchdagen 11:40 mot IBK Vänersborg. Tänk bara på att vi ALLA representerar Forserums IF och vi vill inte bli ihågkomna för något dåligt. Sansa er om det rinner över vid eventuella provoceringer. Med ert fulla stöd så lyfter vi!

Nu kör vi dag 2!
Inspirerande föreläsning av Kasper Hedlund
2019-03-29 22:50
Kasper Hedlund från Mullsjö AIS med spelare från tre lag från Forserums IF
Ikväll fick vi förmånen att lyssna på en av svensk innebandys stora profiler när Kasper Hedlund, lagkapten i Mulsjö AIS, kom till JRL´s lokaler för att berätta om sin karriär och en hel del annat.

Sammanlagt kom ett 30-tal ungdomar från föreningen och de fick inleda kvällen med pingis, shuffleboard, bordshockey och pizza innan Kasper kom till lokalen.

Kasper berättade att han sett fram emot denna kvällen från den stund han fick frågan att komma till oss och det märktes att han arbetat på sin presentation ordentligt men mycket av framträdandet togs direkt ur hjärtat vilket kändes väldigt genuint. Det råder ingen tvekan om att han har ett brinnande intresse för detta!

Vi fick ta del av hans 20-åriga karriär från 6 års ålder till idag; hur han tagit sig dit han är idag och vilka punkter som var avgörande på vägen, hur det är att spela i landslaget och vilka mål och förväntningar han har idag. 

Kasper visade även stort ledarskap och ett brinnande intresse för hur man uppträder som spelare på och utanför plan. Det var skönt att höra hur en spelare från högsta ligan värdesätter uppträdande och moral, speciellt när flera av våra spelare mött lag som visat det precis motsatta.
Han gav även tips inför våra tre lags stundande cuper och tryckte lite extra på att inte ha för stor respekt för lag som på förhand ser starka ut. Lita på ert egna lags styrkor och lyft varandra! 

Efter presentationen fanns tid för frågor och Kasper fick många mycket bra frågor och killarna fick lika bra och utförliga svar tillbaks!

Innan Kasper åkte hem togs lite fotografier med lagkaptenen som redan imorgon spelar match mot Växjö i en het kvartsfinal där det står 2-2 i matcher. Kanske är det läge att kolla om det finns några biljetter kvar i Nyhemshallen?

Ett jättetack till Kasper Hedlund som ställde upp på detta en Fredagskväll mitt i slutspelet, vi hoppas vi ses igen!

Stort tack även till JRL, Joakim och Pernilla som ordnade detta evenemang och dessutom stod för mat och dryck under kvällen! 


Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
Hem, 12/06 14:11 
Hem, 25/04 11:26 
Hem, 04/04 14:43 
Hem, 21/03 19:55 
 
Våra sponsorer