SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Forserums Idrottsförening
Senior Herrar U

Forserums IF HU
6 - 9
Hovmantorps GOIF HU
Forserums IF HU6 - 9Hovmantorps GOIF HU

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:fre 11 februari, 20:00
Plats:Forserums Sporthall
Serie:Herrar Utveckling   Tabell >>
Samling:19:00
Stark upphämtning räckte inte, förlust mot Hovmantorp
2022-02-11 22:28

Forserum har en fin serie på gång men tabellen haltar så det är svårt att avgöra var laget kommer hamna. Det rådde dock inget tvivel om att kvällens match var av stor vikt om man skulle kunna vara kvar i toppstriden i tabellen. 

Hovmantorp kom med en blandad trupp med såväl unga talanger som välrutinerade division 2-spelare. De visade redan i första perioden vilket spel de innesitter och ledde rättvist med 2-3 inför andra. Gästerna ökade sedan på till 2-6 och matchen kändes då avgjord. Lite oväntat mäktade då Forserum med en mäktig upphämtning till 6-6 men Hovmantorp la då i en sista växel och satte 3 mål till.

För många utvisningar och lite för många insläppta i boxplay blev avgörande. Forserum hade även svårt att spela upp över halva plan och fick bolla mellan sina backar eller dumpa ner i hörnorna gång efter gång, här behövs mer kreativitet. Man måste dock ta med sig upphämtningen från 2-6 till 6-6, då bjöds det på lite mer viljespel än övriga delar av matchen.

 

Målskyttar Forserums IF:

Melwin Holmberg (2)

Theo Holmberg 

Ludvig Kylberg

Linus Karlsson

Måns Skog

 


<< Tillbaka

 
 
Våra sponsorer
Partners