SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Forserums Idrottsförening
Senior Herrar U

Forserums IF HU
7 - 3
Moheda IBK HU
Forserums IF HU7 - 3Moheda IBK HU

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:fre 21 januari, 20:00
Plats:Forserums Sporthall
Serie:Herrar Utveckling   Tabell >>
Samling:19:00
Säsongen avslutades med komfortabel vinst
2022-03-18 07:26
Melwin och Ludvig hade fint samarbete matchen igenom

Säsongen avslutades med match mot jumbon Moheda och det slutade med en hemmaseger efter en tämligen tafatt match. Båda lagen saknade aggresivitet och Forserum la sitt fokus på att försöka spela en rolig innebandymatch istället för att gå för storseger.

7-3 blev slutsiffrorna, detta efter en 5-0 ledning efter 20 minuter. Matchen lär knappast gå till historieböckerna som den mest välspelade men med ganska mycket folk på läktaren så visade spelarna ändå varför de hamnat i övre delen av tabellen (4:a). 

 

Säsongen har, precis som förra, påverkats mycket av pandemin. Många uppskjutna matcher och förutsättningar för vilka spelare lagen fått ta med sig har ändrats under säsongens gång. Tränare Mert Cimen kommenterar:

"Jag är oerhört tacksam för att killarna ställde upp under säsongen, vi stod inför väldigt långa bortamatcher som gjorde att de ibland fattades ”lust” men med stolthet så ville våra killar ändå åka till Öjaby en onsdagkväll!


Resultatmässigt gick de också hyfsat under säsongen tanke på förutsättningarna vi hade från förbundet i början av säsongen! Jag vill också tacka Anders och Anders som har varit en guldklimp under säsongen och varit på nästan varje träning och match! Tack ska ni ha! Och tack till Johan också som har fortsatt med sina fina referat plus hjälpt till med administrativa!"

 

Nu tar u-laget paus till nästa säsong. Huruvida FIF ställer upp i u-lagsserien 2022/2023 återstår att se, föreningen diskuterar detta tillsammans med andra alternativ.

 

Tack för den här säsongen!

 

Målskyttar Forserums IF:

Eddie Ingesson (2)

Måns Skog (2)

Melwin Holmberg

Gustav Svahn

Alexander Golubovic

 

Matchens lirare Forserums IF:

Måns Skog

 

Topp 5 poänggörare 2021/2022 Forserums IF:

Plac.  Spelare  Lag  Matcher  Mål  Pass  Totalt  Utv.min. 
12. Melwin Holmberg Forserums IF HU 8 8 6 14 2
14. Linus Karlsson Forserums IF HU 11 9 2 11 0
21. Eddie Ingesson Forserums IF HU 6 7 3 10 0
26. Ludvig Kylberg Forserums IF HU 9 3 7 10 2
31. Linus Thyrén Forserums IF HU 11 5 4 9 2

 


<< Tillbaka

 
 
Våra sponsorer
Partners