SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Forserums Idrottsförening
Senior Herrar U

Forserums IF HU
9 - 8
Vetlanda IBF HU
Forserums IF HU9 - 8Vetlanda IBF HU

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:fre 04 februari, 20:00
Plats:Forserums Sporthall
Serie:Herrar Utveckling   Tabell >>
Samling:19:00
"Det sjukaste jag varit med om" - Mert "hårfönen" Cimen
2022-03-09 21:38
Glädje i Forserum efter en galen vändning

Säsongens märkligaste match och kanske även den skönaste segern? Svängigt var ledordet när Vetlanda gästade Forserum.

Första perioden var helt ok. Vad mer kan man säga? En hemmaledning med 3-2 och lagen följde varandra. Helt jämnt i princip.

 

Efter detta följde mörkret. En fruktansvärd andraperiod. Felpass, viljelöst och urusel kommunikation. Vetlanda vinner dessa tjugo minuter med 1-5 och detta helt rättvist. Spelarna dundrade in i omklädningsrummet och där utspelade sig ingen vacker dialog.

Det gnälldes på domarna, det gnälldes på medspelarna, det gnälldes på motspelarna, golvet, taket, de som var på läktarn, de som inte var där, vädret, ja you name it. Men Mert tröttnade rejält, gav gruppen en rejäl hårtork innan han sansade dom och skänkte en liten gnutta energi inför sista perioden.

 

Ett frö som grodde och växte sig starkare för varje minut i perioden och mycket riktigt så gav det effekt och målen började trilla in ett efter ett. Efter kvitteringen till 8-8 genom Mert så togs en viktig timeout i ett läge där det är så lätt att en snabb replikering från motståndarna kommer. Av abra farten kom sedan 9-8 av Eddie och efter detta var sista minutrarnas taktik var glasklar. Håll. I. Boll! Theo gjorde just detta och fick ta mycket stryk i hörnet när han skyddade bollen som en liten ankunge mitt på motorvägen. Inte mindre än två blåa syndabockar hittades när de desperat hackade efter den vita håliga lilla globen. Saken var klar, årets vändning är genomförd och Forserum är tre goa poäng rikare! 9-8!

 

Ibland räcker det att bara skärpa till sig.

 

Målskyttar Forserums IF:

Eddie Ingesson (3)

Måns Skog (2)

Melwin Holmberg (2)

Linus Landsjö

Mert Cimen

 

Matchens lirare Forserums IF:

Mert Cimen


<< Tillbaka

 
 
Våra sponsorer
Partners