SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Forserums Idrottsförening
Senior Herrar B

Forserums IF B
6 - 4
Bodafors IBS
Forserums IF B6 - 4Bodafors IBS

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:fre 28 oktober, 19:30
Plats:Forserums Sporthall
Serie:Herrar Division 4 NordÖstra   Tabell >>
Samling:18:30
Forserum fick Bodafors på fall
2022-10-28 21:54
FIF orkade lite mer än gästerna och tog hem vinsten

Två matcher på två dagar gjorde att tränare Filip Linder fick pussla en del för att få ihop ett slagkraftigt lag till fredagsmatchen. På torsdagen var laget i Aneby där man fick med sig en poäng efter en svängig match där FIF tidigt låg under med 3-0 men hade i slutet av matchen en ledning som Aneby kvitterade sent. Ikväll var det Bodafors som p.g.a. tight spelschema och sjukdomar fick skramla ihop den trupp de kunde för att ställa upp mot FIF.

Forserum tog ledningen i matchen efter sju minuter, en ledning som snart kvitterades och istället tog gästerna ledningen. Så här svängde det fram och tillbaka ända fram till 12:e minuten i tredje perioden när Mert gav sitt lag en tvåmålsledning för första gången med sitt 5-3 mål. Då var matchen avgjord. Luften gick ur de rödklädda, punktering i själen och orken fanns inte där. 6-4 till Forserum och en fin inledning på säsongen!

 

Målskyttar Forserums IF:

Lucas Bäckström (2)

Carl Öggesjö

Marcus Johansson

Maxx Hagstedt

Mert Cimen

 


<< Tillbaka

 
 
Våra sponsorer
Partners