SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Forserums Idrottsförening
Senior Herrar B

Forserums IF B
11 - 8
Hjältevad Mariannelund IS
Forserums IF B11 - 8Hjältevad Mariannelund IS

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 12 november, 14:30
Plats:Forserums Sporthall
Serie:Herrar Division 4 NordÖstra   Tabell >>
Samling:13:30
Svängigt värre mot Hjältevad/Mariannelund
2022-11-12 17:00
Många snabba spelvändningar blev det mellan lagen

Såg någon matchen mellan JIK och Forserum igår? Lågt tempo, disciplinerat spel och få allvarliga lägen. Tänk er raka motsatsen, så såg det ut mellan FIF och Hjältevad/Mariannelund.

Det bjöds på heybaberibainnebandy deluxe i sporthallen under lördagseftermiddagen. Skorna gnisslade utan mellanrum när lagen for fram och tillbaka i kontringar på planen. Forserum var inledningsvis klart effektivast och ledde med 6-1 efter första men när gästerna vann andra perioden med 1-3 så fanns det fortfarande liv i matchen. H/M reducerade även till 10-8 med fyra spelminuter kvar och det märktes att de hade en kvittering inom räckhåll om inte Forserum steppade upp. 

Då hämtade Vidar sin ryggsäck och rotade någonstans längst ner i den fram en fruktansvärd slägga som han avlossade med 15 sekunder kvar. Jag tyckte mig se målvakten kasta sig bort från bollen för att komma hem med livet i behåll. Bollen letade sig upp i de översta nätmaskorn och matchen var avgjord, 11-8! 


Målskyttar Forserums IF:

Linus Karlsson (3)

Eddie Ingesson (2)
Emil Palm
Ludvig Kylberg

Arvid Åstrand

Måns Skog

Carl Öggesjö
Vidar Aldeborg


<< Tillbaka

 
 
Våra sponsorer
Partners