Beställ dina FIF-kläder på Stadium!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Forserums Idrottsförening
Senior herrar A

Skillingaryds IK
7 - 6
Forserums IF
Skillingaryds IK7 - 6Forserums IF

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 05 februari, 15:00
Plats:Skillingaryds Arena
Serie:Herrar Division 4 Nordvästra   Tabell >>
Samling:14:00
Nervigt i Skillingaryd - avancemang utom sikte
2022-03-15 21:21
Det var nära men det räckte inte denna gången heller mot Skillingaryd

Trots att avancemangsplatsen var nära på omöjlig att hämta hem så fanns en spänning mellan lagen redan i första perioden, tredjeplatsen fanns i potten och båda lagen ville ha den.

Skillingaryd ställde upp väldigt lågt vilket gav FIF möjlighet att ta sig lätt framåt när de erövrade boll men fick istället väldigt svårt att hitta spelvägar på offensiv planhalva.

Skillingaryds offensiva taktik var inledningsvis långbollar och kontringar. Udda. Ett lag på tredje plats i tabellen borde väl ha ett mer etablerat spel för att ta sig framåt? Kanske lever de på rutin då laget hade en betydligt äldre genomsnittsålder än motståndarna. Rutin visade iaf poängligaledaren när Ojala stänkte in 2-1 en bit in i perioden. Dåppens dubbla fullträffar gav dock ett likaläge inför andra.

 

En målskörd som han dessutom ökade på tidigt i andra men då bytte matchen skepnad. Forserum blev stillastående bakåt samtidigt som SIK lyckades sätta press mot varje kedja och vände snabbt till 4-3. Knaster och sprak ljöd ur högtalarna: ”Då vänder vi på skivan igen” sa DJ ”Zkillingaryd” och lydigt vändes matchen ännu en gång för att sluta 5-5 innan vila. Mer oförutsägbart än Trumps twitterkonto!

 

Forserum fick läget att ta ledningen med ett powerplay i tredje men släppte istället in ett dyrbart mål. Avgörande eller inte, Skillingaryd kunde till slut segra med samma siffror som första mötet 7-6. Detta trots att Elvin gjort en makalös match mellan stolparna. På tal om stolparna, det är nog läge att måla om dessa på hemmalagets mål efter denna match?

 

Målskyttar Forserums IF:

Marcus Gustavsson (4)

Theo Holmberg

Lucas Bäckström

 

Matchens lirare Forserums IF:

Elvin Tilstam


<< Tillbaka

Spelade matcher
Lör 16/3 16:00
6 - 7  
Lör 9/3 14:00
3 - 4  
Sön 3/3 13:00
3 - 13
Lör 17/2 14:00
4 - 3  
Sön 11/2 16:30
9 - 6  
Lör 3/2 14:00
2 - 9  
 
 
Våra sponsorer
Partners