Beställ dina FIF-kläder på Stadium!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Forserums Idrottsförening
Senior herrar A

Malmbäcks IF
8 - 9
Forserums IF
Malmbäcks IF8 - 9Forserums IF

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:fre 19 november, 19:30
Plats:Malmbäcks Sporthall
Serie:Herrar Division 4 Nordvästra   Tabell >>
Samling:18:30
Fredag, mina vänner!
2021-11-19 21:59
Helgen började på bästa vis för våra vitgröna kämpar

Första riktiga derbyt och matchen med stort M för både Malmbäck och Forserum. Ja knappt hann arbetarna hem från sina kneg innan spelar- och supporterbussen puttrade iväg mot Malmbäck. Det var dags för säsongens hittills viktigaste match.

Och äntligen kom den där känslosamma, svängiga och tokigt intensiva matchen. Redan från början märktes det att denna drabbning inte fick gå förlorad för något av lagen. Med gröna ögon sett så var det skönt att det var den tillresta trogna Forserumspubliken som fick jubla första, andra och tredje gången i matchen men som ett derby ska se ut så vändes allt upp och ned efter detta. MIF tog över i princip det mesta och gästerna mäktade som mest med att ta sig ned i anfallszon för att sedan spela safe. Alldeles för safe... 7-4 vände MIF till innan produktionen i Forserum började fungera igen. Dags för nästa vändning.

 

Busschauffören hade redan startat upp bussen med "laget mitt är grönt och vitt" dånandes i högtalarna när matchen vänt ännu en gång till 7-8 genom ett fint straffmål av Bäckström efter att Theo rivits ned framför mål. Straffmål, en vilt jublande bäckis skriker ut sin glädje till den invaderande publiken. Har vi sett det förut?

Malmbäck kunde dock inte med att återvända till arbetet på måndag utan några poäng från denna heta drabbning utan kvitterade snyggt med dryga tre minuter kvar och det kändes rätt ok med lika i detta läge. Matchen fick ju bara inte förloras.

 

Det var däremot inte ok med lika för Dåppens. 

 

Marcus bjöd på matchens soloräd genom i princip hela gulsvarta bygden, förbi lokala affären och genom pelletsfabriken innan han avgjorde med sitt 8-9 mål och gissningsvis var det en gemytlig hemresa med den e-motions sponsrade bussen. Tack för underhållningen! Nu tar vi fredag mina vänner!

 

Målskyttar Forserums IF:

Eric Valfridsson (2)

Marcus Gustafsson (2)

Joel Persson

Melwin Holmberg

Rasmus Karlsson

Marcus Johansson

Lucas Bäckström

 

Matchens lirare Forserums IF:

Theo Holmberg


<< Tillbaka

Spelade matcher
Lör 16/3 16:00
6 - 7  
Lör 9/3 14:00
3 - 4  
Sön 3/3 13:00
3 - 13
Lör 17/2 14:00
4 - 3  
Sön 11/2 16:30
9 - 6  
Lör 3/2 14:00
2 - 9  
 
 
Våra sponsorer
Partners