SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Forserums Idrottsförening
Senior herrar A

Värnamo IK
4 - 6
Forserums IF
Värnamo IK4 - 6Forserums IF

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:fre 03 november, 19:45
Plats:Värnamo Sporthall
Serie:Herrar Division 3 Norra   Tabell >>
Samling:18:45
Dystra trenden bruten, Forserum vinnare i Värnamo
2023-11-03 23:08
Hampus Thyrén jublar efter sitt 0-2 mål.

Efter en inledning av säsongen med tre raka förluster var vikten av en vinst större än på mycket länge för FIF och det märktes redan från början att laget bestämt sig att vända på läget.

Forserum höll i taktpinnen i första perioden. Det var dom som tog initiativet, skapade målchanser och sjönk inte tillbaka för lågt i försvaret. Belöningen för detta blev en 0-2 ledning till paus. Tyvärr skadades Rasmus i en duell i sarghörnet och var kraftigt lindad runt knät när han stod vid sidan av planen resten av matchen.

Till andra perioden ändrades matchbilden och plötsligt började Forserum låta VIK föra bollen mellan deras backar och Forserum sjönk sakta lägre och lägre bak mot Filip i mål och detta gav i sin tur skottlägen och svårt för Rydén att få fri sikt. Ett tillbakadragande vi sett i de tre inledande matcherna under säsongen.
Lagen följdes åt målmässigt i andra men Värnamo tog aldrig ledningen och lyckligtvis styrde Forserum spelet till sin fördel i sista perioden igen. Trots några utvisningar så håller man ifrån och vinner med 4-6. Bra boxplay men sämre powerplay idag och frågan ställdes på läktaren om man ska våga köra med två powerplayfemmor?

Marcus Johansson visade vägen för laget redan från start och gjorde sin bästa insats hittills för säsongen, framför allt defensivt med många uppoffranden.

Nyopererade Jonas kommenterar:
"En grym jäkla laginsats gjorde att vi åker hem med 3 poäng. Jag är riktigt nöjd över att vi som lag står för denna insats trots 3 tunga matcher bakom oss. Kapten MJ blev vårt val av matchens lirare tack vare hans föredömliga slit och sitt mål. En annan viktig faktor för laget var alla tillresta supportrar som gav oss extra energi, tack till er!"


Målskyttar Forserums IF:

Marcus Johansson

Hampus Thyrén (2)

Melwin Holmberg

Marcus Dåppens Gustavsson

Eric Valfridsson

 

Matchens lirare Forserums IF:

Marcus Johansson


<< Tillbaka

Kommande matcher
Spelade matcher
Lör 2/12 14:00
11 - 2  
Tis 14/11 19:30
3 - 2  
Lör 11/11 14:00
8 - 7  
Fre 3/11 19:45
4 - 6  
Lör 28/10 14:00
3 - 6  
Lör 14/10 14:00
1 - 9  
 
 
Våra sponsorer
Partners