Beställ dina FIF-kläder på Stadium!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Forserums Idrottsförening
Senior herrar A

Forserums IF
2 - 9
Värnamo IK
Forserums IF2 - 9Värnamo IK

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 03 februari, 14:00
Plats:Forserums Sporthall
Serie:Herrar Division 3 Norra   Tabell >>
Samling:13:00
Väckarklockan har ringt ett tag nu, dags att vakna Forserum!
2024-02-03 17:05
Mål i baken med en man mer på banan, en talande bild för matchen.

Tredje raka förlusten och ett spel som inte skrämmer något lag i serien. Haveriet är konstaterat men laget agerar inte. Nu, inte senare, är det dags att vakna Forserum! Om inte så är risken stor att det spel en division lägre i höst.

Ja det märktes redan på uppvärmningen vilket lag som var hetast på plan. Säsongens ljudligaste match spelades mellan två lag som slåss för att inte hamna under degraderingsstrecket men konstigt nog var det bara ett lag som hade rätt inställning i allvarets stund.

 

Forserum tog förvisso ledningen med 1-0 men det var också enda gången laget var i förarsätet. Värnamo var mycket bättre som ett kollektiv, de hade en bredare bredd som skapade väg för sina spetsspelare. Likaläget på 1 från första perioden blev 2-5 under andra och med matchbilden som var just då så var redan matchen körd. Antalet skott eller huvudtaget chanser var för få.

Gång på gång fick Värnamo etablerade anfall, vann i princip alla andrabollar och spelade med en mycket bättre energi än hemmalaget. Den sistnämnda faktorn måste nu plockas fram bland våra grönklädda. Ruska om varandra och ropa, var är glöden!? Något måste antingen förändras eller så måste några spelare PÅ ALLVAR ta tag i situationen. Idag hade FIF chansen att skapa en marginal mellan lagen på sju poäng. Istället är nu Värnamo bara en poäng bakom och har dessutom en match mindre spelad, skulle de gå förbi i tabellen så finns bara två lag som är nedanför. 

Klockan ringer! Det är hög tid att vakna nu grabbar! 

Slutresultat:

2-9

 

Målskyttar Forserums IF:

Marcus Dåppens
Hugo Wahlberg


<< Tillbaka

Spelade matcher
Lör 16/3 16:00
6 - 7  
Lör 9/3 14:00
3 - 4  
Sön 3/3 13:00
3 - 13
Lör 17/2 14:00
4 - 3  
Sön 11/2 16:30
9 - 6  
Lör 3/2 14:00
2 - 9  
 
 
Våra sponsorer
Partners