SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Forserums Idrottsförening
Innebandy

Välkommen till P06 innebandy
 
Lotteriavstämning
2019-08-02 11:14
Hej 
Nu på måndag 5/8 så ska vi göra en ny avstämning gällande lottförsäljningen till Karsbo cup.
Så ni som inte redan lämnat in era redovisningar kan komma till mig och lämna era talonger.
Är ni inte hemma så hör av er till mig på SMS 0708161579 så jag vet.

/ RogerT
Eftertankar innebandysäsongen 2018/2019
2019-04-22 16:23
Vill börja med att tacka för presentkorten som delades ut till oss ledare i samband med FPC 2019.
Träningsnärvaron under denna säsong var oerhört stor vilket är jätteroligt och det visar hur kul ni själva tycker det är.
Sen kanske det inte var riktigt lika roligt med matchresultaten men ni hängde inte läpp ändå. 
Vi sa efter juluppehållet att allt vi skulle göra resten av säsongen skulle leda till att vi var på topp när Fair Play Cup skulle spelas. Dessa förberedelser gick som galant och ni blev bättre och bättre för varje match och det blev ett par segrar innan cupen. 
Även om vi bara vann en match så spelade ni mer eller mindre på topp i alla och vid minst två tillfällen så kunde det lika gärna blivit vinst. Det var väl bara en match vi inte spelade bra och det var i Bankeryd med ett halt golv och för mycket pizza i magen :) tror jag.
Vill med dessa ord tacka för i år och hoppas ni vill spela nästa säsong också.
Tack också till alla föräldrar som ställt upp i sekretariatet och kiosken och även till den insats som gjordes inför och under cupen.

Hej så länge
Linus, Filip, Elvin och Roger


Inspirerande föreläsning med Kasper Hedlund
2019-03-29 23:08
Kasper Hedlund med spelare från Forserums IF
Ikväll fick vi förmånen att lyssna på en av svensk innebandys stora profiler när Kasper Hedlund, lagkapten i Mulsjö AIS, kom till JRL´s lokaler för att berätta om sin karriär och en hel del annat.

Sammanlagt kom ett 30-tal ungdomar från föreningen och de fick inleda kvällen med pingis, shuffleboard, bordshockey och pizza innan Kasper kom till lokalen.

Kasper berättade att han sett fram emot denna kvällen från den stund han fick frågan att komma till oss och det märktes att han arbetat på sin presentation ordentligt men mycket av framträdandet togs direkt ur hjärtat vilket kändes väldigt genuint. Det råder ingen tvekan om att han har ett brinnande intresse för detta!

Vi fick ta del av hans 20-åriga karriär från 6 års ålder till idag; hur han tagit sig dit han är idag och vilka punkter som var avgörande på vägen, hur det är att spela i landslaget och vilka mål och förväntningar han har idag. 

Kasper visade även stort ledarskap och ett brinnande intresse för hur man uppträder som spelare på och utanför plan. Det var skönt att höra hur en spelare från högsta ligan värdesätter uppträdande och moral, speciellt när flera av våra spelare mött lag som visat det precis motsatta.
Han gav även tips inför våra tre lags stundande cuper och tryckte lite extra på att inte ha för stor respekt för lag som på förhand ser starka ut. Lita på ert egna lags styrkor och lyft varandra! 

Efter presentationen fanns tid för frågor och Kasper fick många mycket bra frågor och killarna fick lika bra och utförliga svar tillbaks!

Innan Kasper åkte hem togs lite fotografier med lagkaptenen som redan imorgon spelar match mot Växjö i en het kvartsfinal där det står 2-2 i matcher. Kanske är det läge att kolla om det finns några biljetter kvar i Nyhemshallen?

Ett jättetack till Kasper Hedlund som ställde upp på detta en Fredagskväll mitt i slutspelet, vi hoppas vi ses igen!

Stort tack även till JRL, Joakim och Pernilla som ordnade detta evenemang och dessutom stod för mat och dryck under kvällen! 
Referat: Forserums IF P05-07 - Fagerhult Habo IBK Ungdom P06/2
Sista seriematchen för säsongen
2019-03-16 12:14
Lagbild 2018/2019
Sista matchen slutade med en förlust men med riktigt bra spel. Och det har varit bra spel senaste matcherna överlag med två vinster och inga jätteförluster. 
När vi visste att vi skulle vara med på FPC 2019 så sari att siktet skulle vara inställt på att vara laddade, tränade och i form till cupen och allt fram dit bara var aktiviteter för att nå dit.
Nu är vi där och det är bra gjort så nu är det 2 veckors träning innan cupen och vårt lags höjdpunkt är nådd.
Kul blir det.

Ps. Snygga blev ni.
Referat: Vimmerby IBK P06 - Forserums IF P05-07
Andra vinsten på kort tid
2019-03-11 06:17
Resultat
Ännu en gång vann vi en match där vi spelade bra i tre perioder med bra uppspel och mycket skott på mål. Goa känslor inför FPC 2019 är viktigt som vi sa i slutet av januari och nu verkar ni hittat dit.
Jag vill poängtera att alla och då menar jag alla gjorde en kämpainsats igår men jag skulle vilja lyfta Filip i målet lite extra som briljerade med fantastiska räddningar.

 
Våra sponsorer
Biljetter innebandy
Partners