SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Forserums IF

Forserums IF söker damlagstränare!
2020-11-08 14:04
Nu söker vi dig som vill fortsätta utveckla damfotbollen i Forserum! 

Vi söker nu en damlagstränare som vill ta på sig uppdraget att vara huvudansvarig för Forserums If:s representationslag på damsidan. Forserums If ska vara en aktiv aktör för att flickor och damer i Forserum långsiktigt ska kunna satsa på sin fotboll. Vi vill att det alltid ska finnas ett attraktivt och långsiktigt alternativ för våra flick- och damspelare. Vägen dit är möjlig men vi måste börja med rätt förutsättningar, och det är där du kommer in i bilden. 

Vi tror att du är en person som tillsammans med många positiva krafter i och runt föreningen vill utveckla dam- och flickfotbollen. Tidigare erfarenhet är oviktigt, ett genuint fotbollsintresse och du som person är viktigare. 

Vi vill erbjuda dig: 
En möjlighet att få vara med och skapa något nytt. 
En gedigen fotbollskompetens runt dig som ledare. 
En god plattform för att vara med och göra skillnad. 
Stark support och en offensiv organisation som vill mer. 

För uppdraget utgår ersättning och reseersättning efter överenskommelse. Är du intresserad eller vill veta mer? Kontakta i så fall senioransvarig Mathias Norell på e-post: mathias@lightbysweden.com eller telefon: 072-333 72 66

Nyhetsarkiv
Digital halva-potten2020-08-30 19:31
 
Våra sponsorer
Biljetter innebandy
Partners