SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Forserums IF

Välkommen till Forserums IF!
För att köpa biljetter till våra hemmamatcher i innebandy besök vår sida på Billetto: 
https://billetto.se/users/forserums-if-innebandy
Till bortasupportrar har vi reserverat 5 platser, de är märkta med en annan färg än övriga platser och finns vid nödutgången i nedre högra hörnet på ritningen när ni väljer platser.

En hel del av våra matcher sänds även via innebandyappen. Information om innebandyappen hittar du här: 
https://www.innebandy.se/om-svensk-innebandy/it/svensk-innebandys-app/
Forserums IF tilldelas utmärkelsen årets Forserumsbo!
2021-06-10 19:36
Mert Cimen tar emot hedersutmärkelsen under nationaldagsfirandet

På nationaldagen utsågs årets Forserumsbo och vi kan med glädje och stolthet meddela att Forserums Idrottsförening tilldelats årets utmärkelse med motiveringen:

 

“Genom sitt stora ideella engagemang och sin insatts för samhället har Forserums IF i generationer skapat en trygg och meningsfull fritid för samhällets barn och ungdomar. Styrelsen med dess ordförande Mert Cimen och alla ideellt arbetande ledare som vecka ut och vecka in arbetar för att driva föreningen framåt är en stolthet för Forserum.”

 

Mert Cimen själv kommenterar:

 

"Jag trodde först att de var jag som fick utmärkelsen med tanke på att jag tänkte att en förening inte kunde få ett pris som heter ”årets forserumsbo” men när jag läste motiveringen så förstod jag att de var själva föreningen! Jag är sjukt tacksam för alla idella medlemmar som gör allt de kan för att föreningen ska överleva och fortsatt vara en förening som är en ”förebild” för samhället! Jag är stolt att vara högsta ledaren för den här fina föreningen och glöm inte att tillsammans är vi starka."

 

 

Viktig info om Trollevi
2021-06-08 08:28

För ett par veckor sedan så gick vi ut med att planerna är avstängda för allmänheten, och tyvärr så har inte detta respekterats och under morgonen så upplevde vi detta problem (se bild).

Detta problem kan bli väldigt stora konsekvenser och kan kosta föreningen upp till 30-40.000kr, den här gången hade vi tur men nästa gång så kanske vi inte har turen med oss! Och jag skickar starkt kritik till de personerna som inte respekterar ”reglerna” som idrottsplatsen har.

Dessa grejer vill vi ha hjälp Med.

* Om du ska vara på Trollevi trots att vi inte vill att man är där utanför ”Forserums IFs regi” så flyttar du målen dit du drog dem ifrån! Du flyttar dem till FRIZONEN som är fint ritad! Och som sagt där du förmodligen flyttade målen ifrån.

* pga att du inte följer punkt ett så finns stor risk att klipparen kör på målen och klipparen går sönder. (Stora kostnader)

* om du inte följer punkt ett så ger de också konsekvenser till att våra automatiska vattenspridare går sönder och om detta sker så måste vi riva upp hela planen och kolla om någon mer vattenspridare har gått sönder( extremt stora kostnader) 

* Vi har också märkt att DU som är där ute hänger dig i målen (förstår inte varför) och det gör att de har blivit stora hål i målen och därmed kommer inte våra ungdomar spela fotboll med hela fotbollsmål!

* vi vill ännu en gång be dig att inte sätta dig på klipparen.

* du som förälder snälla upplysa detta för era barn och berätta konsekvenserna för dem! De är inte alltid att man förstår.

Vi som förening tycker att de är jätte roligt att folk vill använda våra grönytor men om detta inte löser sig så kommer vi tyvärr ta hårdare beslut och detta kommer ge konsekvenser! 

Föreningen äger också gamla ip vi är jätte glada om gamla ip används istället för Trollevi.

Med vänlig hälsning, Mert cimen ordförande

FIF´s EM-TIPS
2021-06-01 07:36
Ta chansen och var med i FIF´s EM-tips där du har chansen utöka semesterkassan och samtidigt stötta Forserums IF.
Träningarna återupptas!
2021-05-31 08:27

Nu kan vi starta upp träningarna igen (v. 22). Tänk dock på att vara vaksamma på symptom och stanna hemma om ni känner er sjuka.

 

mvh

Styrelsen

Helgens matcher ställs in
2021-05-28 11:32

Med anledning av flertalet fall av covid-19 på Rosenholmsskolan kommer helgens matcher (v. 21) att ställas in/flyttas.

 

Skolledningen kommer ha möte med smittskydd på söndag och med bakgrund av vad som beslutas på det mötet kommer styrelsen ta beslut om träningar kommande vecka (v. 22).

 

Mvh

Styrelsen

Nyheter från våra lag
Senior Herrar, 11/06 08:04 
Senior Herrar A, 25/05 08:21 
Fotbollsskolan, 06/05 13:57 
Fotbollsskolan, 28/04 07:49 
 
Våra sponsorer
Biljetter innebandy
Partners