Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Forserums IF
Välkommen till Forserums IF!
 
Rutiner i Sporthallen
2018-11-08 14:31

Hej Alla!


Som ni vet så har de ändrats lite ang taggsystemet  in till sporthallen.


Vi kommer att få ut två taggar som Jag och Åsa Hagstedt kommer att ha, med dem taggarna så kommer vi in varje timme under dygnet.


Men vi har fått en kod som vi kommer in 30 minuter innan varje bokning, Under en match så har jag bokad 1 timme innan match start så vi kommer in ungefär 90 minuter innan matchstart.


Uppe vid förråden är de en annan kod också.


Vill att ni kontaktar mig ang koderna och om ni har andra frågor.


För att jag inte ska bli slut körd och få massor med samtal när ni inte kommer in under helgerna när vi inte har bokat så rekomenderar jag att ni tar med er grejer som ni behöver inför helgen under sista träningen i veckan..


Och om ni har nycklar/Tagg så lämna dem till vaktmästaren, Jag har fått två taggar men inga nycklar. För att få tillbaka pengarna (200kr) så behöver man lämna in nycklar som går in till sporthallen.


Som sagt hör av er om ni har frågor.


Mvh Mert Cimen (Ordförande)

Kassör eftersökers
2018-11-01 07:03

Forserums IF letar efter en kassör till nästa år, Vi vill ha en drivande och kunnig person som skulle vilja vara kassör för året 2019. Hen kommer att väljas på årsmötet i Februari.


Hör av er till någon i styrelsen om intresset finns.P-03
Målvaktsträning för målvakter i u-lag och ungdomslagen
2018-10-30 08:05, P-03

Torsdag 1/11 kl 17:00-18:30 genomför bl.a. målvakten Christoffer Lindahl från A-laget en målvaktsträning med u-lagets och ungdomslagens målvakter. Christoffer kommer dela med sig av övningar och tips baserat på sina erfarenheter som målvakt i bland annat Jönköpings IK. Eventet förväntas vara mycket givande för våra yngre förmågor och målvakterna i våra utvecklings- och ungdomslag (P02-07) uppmanas därför närvara.


Senior herrar
Referat: Forserums IF - Skillingaryds IK
3:e raka segern inkasserad
2018-10-28 08:01, Senior herrar
Obesegrade Forserums IF tackar publiken
Skillingaryds IK såg på förhand ut att kunna vara en av toppkonkurrenterna om seriesegern för Forserums IF denna säsong och därför var Lördagens match av stor betydelse. 

Det var också Skillingaryd som tidigt tog ledningen med 0-2 innan Forserum vaknade till liv ordentligt och lyckades vända till en 4-3 ledningen innan första perioden var slut. När sedan FIF utökat ledningen till 7-4 i andra perioden så kunde man styra matchen dit man ville i den avslutande tredjedelen och vann till slut med 10-6.

Tack alla som kom och tittade i sporthallen!
Senior herrar
Referat: Forserums IF - Sportklubben Beduinerna SK
Seger i premiären för A-laget!
2018-10-14 09:06, Senior herrar
Spelande tränare Rickard Crona jublar efter att gett tillbaka ledningen till Forserum.
Det var en välbesökt sporthall när Forserums IF´s seniorer gjorde comeback i seriespel i innebandy. Sportklubben Beduinerna stod för motståndet i premiäromgången.

Forserum verkade ha taggat till ordentligt inför match och hade helt rätt inställning inledningsvis vilket snabbt gav en 3-0 ledning efter att Christoffer Lindahl inlett säsongens målskytte dubbla gånger om.

Matchen fick nerv när FIF samtidigt drog på sig en 5-minuters och en 2-minuters utvisning i början av andra perioden. Beduinerna hade redan innan dess gjort ett mål i powerplay och lyckades nu reducera 2 gånger till och plötsligt stod det 4-4. Efter detta var matchen jämn och stod och vägde ända tills mitten av tredje perioden då Forserum ökade sin ledning till 10-5. Slutresultatet skrevs tillslut till 10-7 och resan mot Div 3 inleddes därmed på bästa sätt!
Nyheter från våra lag
 
Våra sponsorer