Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Forserums IF
Välkommen till Forserums IF!
 
INFORMATION ANGÅENDE FOTBOLLSSKOLAN HÖSTEN 2020
2020-08-03 08:37För alla barn som är födda under året 2014 kommer fotbollsskolan att starta på Trollevi torsdagen 13 augusti kl 1730-1830.

 

För alla barn som är födda under året 2015 kommer fotbollsskolan att starta på Trollevi onsdagen 12 augusti kl 1715-1815.


Med anledning av Covid-19 så får en vuxen följa med sitt barn på fotbollsträningen. Syskon får tyvärr stanna hemma. Detta på grund av att vi inte får blir för många på plats. Detta är också anledningen till att vi har valt att dela på årskullarna 2014 och 2015 för att vi inte ska bli för många på Trollevi

samtidigt.


Den vuxne ska stanna med barnet under hela träningen.


Föreningen följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer och har barnet eller den vuxne symtom såsom förkylning, hosta, feber eller liknande ska barnet stanna hemma.


Mer information kommer att ges vid första träningstillfället och Föreningens riktlinjer/Policy finns också på vår hemsida under fiken dokument


Det är bra om barnet har med sig egen vattenflaska.


Vi hoppas på en rolig fotbollshöst tillsammans!


Karin Qwist kommer att vara huvudtränare för barn födda år 2014.


Annika Klasson kommer att vara huvudtränare för barn födda år 2015.


Hoppas vi ses 12 och 13 augusti!

Sommarhälsning
2020-07-22 18:36
Vi befinner oss i en väldigt speciell situation. Det liknar inte alla tidigare år som jag har varit ordförande i Forserums IF. Vi har en pandemi som vi brottas med, inte bara inom föreningslivet, utan i hela samhället, och om vi alla hjälps åt så är jag övertygad att vi tar oss igenom coronan.

Jag vill skicka en hälsning samtidigt som jag vill att ni är rädda om varandra under dessa tider. Vi har hittills haft ett tufft år på grund av pandemin, men vi i föreningen har skött detta på ett väldigt bra sätt, hela vägen från styrelsen till nybildade sportsektionen och vidare till ideella krafter, föräldrar och samhällsbor. Stort tack till Er!

Tyvärr så har de inte varit lika många matcher ute på Trollevi och de matcher som spelats har varit utan publik. Det har medfört att föreningen inte haft några intäkter på kiosk- och entrésidan vilket givetvis ger ett visst ekonomiskt bortfall. Å andra sidan så var vi tidigt i kontakt med våra fantastiska sponsorer början av året och meddelade att vi skulle höja sponsoravgiften och de allra flesta har ställt upp även i år. Vi har förlorat fyra sponsorer från förra året, som vi vill tacka för tidigare års stöd, men vi har också fått in fyra nya. De fyra nya är Gilbert Gustafssons Entreprenad, Reinholds buss, E-motions och det senaste tillskottet är Byggbolaget som för närvarande bygger om Lillsjögårdens äldreboende i Forserum. Detta har gjort att föreningen även detta år har en god ekonomi.

På grund av att pandemin slår hårt mot våra äldre så valde vi att seniorverksamheten skulle sköta våran fina badplats vid Storsjön i år. Alla andra tidigare år så har vårat fantastiska Old boys-gäng skött detta! Jag har fått mycket positiv respons angående hur det hela har skötts även i år och jag vill därför skicka ett stort tack till seniorerna.

Jag vill också tacka alla som gör det möjligt att föreningen bedrivs på bästa sätt! 

Glöm inte att ta hand om varandra och HÅLLA AVSTÅND så tror jag att saker och ting så småningom kommer gå tillbaka till det normala.

Med vänlig hälsning, Mert Cimen ordförande i Forserums IF

Senior Herrar
Referat: Forserums IF - Månsarps IF
Chans för revansch för herrarna
2020-06-23 17:46, Senior Herrar
Ett tomt Trollevi bjuder på Forserums IF - Månsarps IF ikväll.
Premiären slutade i moll och en 2-4 förlust men ikväll kan herrarna ta revansch när de tar emot Månsarps IF, ett bortalag som spelar sin premiärmatch för säsongen. Trollevi bjuder på sin sanna skönhet i sommarvärmen men som ni vet så är det ej tillåtet med publik på matcherna tills vidare.

Tid: 19:00
Plats: Trollevi
Presentation av sportsektionen
2020-06-22 10:42
Sedan årsmötet har föreningen arbetat med att "bygga om" vår sportsektion för att få en tydligare rollfördelning i klubben. 

Sportsektionen har haft ett första möte där de närvarande gemensamt ritade upp ett organisationsträd och pratade om hur rollerna kommer att fördelas.

Under fliken "DOKUMENT" finns ett organisationsträd och en rollbeskrivning upplagd som översiktligt beskriver sportsektionen.

De som för närvarande ingår i sportsektionen är:

Hanna Kjellberg - Ungdomsansvarig fotboll
Hanna är sedan många år ledare och f.d. spelare i föreningen. Hanna kommer att arbeta med att samordna och verka för ungdomsverksamheten. Se vidare beskrivning i dokumentet "Rollbeskrivning sportsektionen" under "DOKUMENT".

Mattias Norell - Senioransvarig fotboll
Mattias är f.d. seniorspelare i klubben. Han kommer att jobba gentemot seniorerna på fotbollssidan. Se vidare beskrivning i dokumentet "Rollbeskrivning sportsektionen" under "DOKUMENT".

Senioransvarig innebandy - Vakant
Sportsektionen kommer under året arbeta för att tillsätta denna rollen.

Ungdomsansvarig innebandy - Vakant
Sportsektionen kommer under året arbeta för att tillsätta denna rollen.

Inköpare - Zara Artzmannstorfer Thyrén och Gustav Andersson. (Gustav ska gradvis under året överlämna ansvaret helt till Zara)
Zara är sedan tidigare aktiv i föreningen som ledare och som medlem i damklubben. Gustav spelar själv fotboll i seniorlaget och är dessutom ungdomsledare. Se vidare beskrivning i dokumentet "Rollbeskrivning sportsektionen" under "DOKUMENT".

Förbundskontakt - Roger Tilstam
Roger har under flera år jobbat för föreningen med bl.a. serieanmälningar, bokning av plan- och halltider och andra administrativa uppgifter. Se vidare beskrivning i dokumentet "Rollbeskrivning sportsektionen" under "DOKUMENT".

Webmaster - Johan Holmberg
Johan är för närvarande lagledare inom innebandyn och har sedan tidigare hjälpt föreningen med innehållet på hemsidan. Johan ligger också bakom referaten från herrinnebandyn. Se vidare beskrivning i dokumentet "Rollbeskrivning sportsektionen" under "DOKUMENT".

Sammankallare och styrelserepresentant - Daniel Gustafsson
Daniel är spelare och f.d. ungdomsledare i klubben. Numera domaransvarig för fotbollen och styrelseledamot.Senior Herrar
Seriepremiär för herrarna
2020-06-16 07:06, Senior Herrar
Sakta börjar idrottssverige vakna till liv igen, så även fotbollsaktiviteterna i Forserum.
Forserums herrseniorer spelar sin premiäromgång mot Bankeryds SK på Onsdag kl 19:00 på Trollevi. Serien spelas som enkelserie, d.v.s. lagen möts endast en gång på hela säsongen.

Många längtar efter att få titta på idrottsevenemang men tyvärr är publik ej tillåtet tillsvidare. Stötta oss gärna på andra sätt!

Info:
Forserums IF - Bankeryds SK
Onsdag 17/6, kl 19:00
Trollevi, Forserum
Nyheter från våra lag
Senior Herrar, 23/06 17:46 
Senior Herrar, 16/06 07:06 
Senior Herrar A, 25/05 11:02 
Senior Herrar A, 23/05 18:57 
 
Våra sponsorer