SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Forserums IF

Välkommen till Forserums IF!
För att köpa biljetter till våra hemmamatcher i innebandy besök vår sida på Billetto: 
https://billetto.se/users/forserums-if-innebandy
Till bortasupportrar har vi reserverat 5 platser, de är märkta med en annan färg än övriga platser och finns vid nödutgången i nedre högra hörnet på ritningen när ni väljer platser.

En hel del av våra matcher sänds även via innebandyappen. Information om innebandyappen hittar du här: 
https://www.innebandy.se/om-svensk-innebandy/it/svensk-innebandys-app/
NY KOLLEKTION
2021-05-07 17:08

NY KOLLEKTION

Stadium och Forserums IF har tagit fram nya kollektionen för 2021! Passa på att köpa för reducerat pris! Dessutom är dem TOP!🌟💚🤍🤩


https://www.stadiumteamsales.se/foreningar/1472572

Viktig information angående faktureringssystem till våra medlemmar
2021-05-04 16:21

Forserums IF byter faktureringssystem och kommer framöver skicka fakturor via mail istället för pappersfaktura. Det är därför mycket viktigt att samtliga medlemar kontrollerar att den registrerade mailadressen här på Sportadmin är korrekt.

Senior Herrar
Intervju: Niklas Ekman, huvudtränare herrlaget
2021-04-25 19:40, Senior Herrar
Niklas tar över som huvudtränare från och med denna säsong

Det har varit en ovanligt ”aprillig” April i år och det faller några ovälkomna snöflingor på A-planen när jag träffar Niklas Ekman som tar över som ny tränare för herrlaget. Den hårda vinden får oss att genast ge oss in i klubbstugan för en intervju om kommande säsong. Väl inne så är det svårt att undvika ett härligt fotografi från 2014 föreställande ett glatt FIF som tackar för publikstödet under första matchen mot Kånna i kvalet till division 5 som sedan följdes upp av ännu en vinst på bortaplan och avancemang till division 5.

Efter den avhuggna fjolårssäsongen stod det däremot klart, Forserums IF spelar i division 6 2021.

Multi-arena på Trollevi
2021-04-20 19:21

Forserums IF kan stolt meddela att vi planerar att anlägga en multiarena på Trollevi!

 

Vi tycker det är otroligt viktigt att utveckla idrotten och idrottandet i samhället, nu kanske viktigare än någonsin med tanke på de begränsningar pandemin har gett ungdomar att idrotta och vara en del av ett större sammanhang.

Ett led i detta är att ge barn och ungdomar träningsmöjligheter året om. Just därför har vi dragit i gång detta projekt där vi planerar att installera en belyst multiarena.

 

Med en multiarena är vår målsättning att:

• Vi kan bedriva verksamhet i Forserum året om – oavsett säsong och väderlek.

• Vi ökar möjligheten till spontanidrott.

• Vi kan minska antalet barn som slutar med idrott.

• Vi kan få fler barn och ungdomar att röra på sig.• Vi kan få en starkare gemenskap i föreningen.

• Vi kan bidra till ett levande samhälle.

 

Vi kommer låta alla ta del utav vårt arbete med tillstånd, jakten på pengar och samarbetspartners. Detta genom sociala medier, skyltar i samhället där vi uppdaterar alla om resan fram till målet, hur mycket vi fått in och vad som saknas.

 

Målsättningen är att projektet startar i september 2021.

 

Den viktigaste pusselbiten för projektet och föreningen är dock ert bidrag!

 

Tillsammans vill vi och vi skall lyckas! Vi hoppas att ni vill vara en del av denna fina satsning på samhället, föreningen och inte minst barn och ungdomars idrottande.

 

Håll utkik efter mer information om hur just ni kan hjälpa till!

 

// Anläggningsgruppen

Guldfemman
2021-04-13 12:07

GULDFEMMAN – TÄVLA MOT ANDRA SUPPORTERS OCH STÖTTA FÖRENINGEN

Inför årets säsong så vill vi att du engagerar dig i våra matcher och tävlar mot andra supporters samtidigt som du stöttar föreningen.
Guldfemman är en tävling från Nickes.Com där du tar ut fem spelare som du vid varje match får poäng för i en tävling mot andra coacher. Du samlar alltså poäng baserat på vad spelarna gör i matcherna vilket gör att du får en ytterligare krydda i att följa lagets matcher samtidigt som du kan tävla mot andra supportrar. 

Vi har ett bra prisbord med exempelvis supporterartiklar och gåvor från sponsorer. Visst låter det spännande? Registrera ditt lag och betala direkt på  https://guldfemman.se/forserums-if-dam eller https://guldfemman.se/forserums-if-herr så är du med i tävlingen.

Så här funkar det
För att vara med och tävla behöver du köpa en guldfemma. En guldfemma består av fem spelare. Varje spelare har ett pris mellan 20 kr och 40 kr. Din tävlingsavgift är 160 kr och det är också din budget för att köpa spelare. Du kan alltså inte välja fem spelare som kostar 40 kr. För att göra din guldfemma lite mer unik vill vi att du rangordnar spelarna internt, samt väljer en kapten. Ju högre ranking en spelare har, desto mer poäng får den till just din femma. Din kapten får alltid dubbla poäng. Läs gärna mer om detta under ”Poäng & Regler”. När du har döpt din guldfemma och valt dina fem spelare är du snart färdig.

Betalning
Det kostar 160 kr (+10 kr i adminavgift) att tävla. När du skapar ditt lag kan du betala med bankkort eller Internetbank direkt på hemsidan. Av det du betalar så tillfaller 80 kr oss så du stöttar föreningen med ett viktigt bidrag!

Följ din femma
När serien är i gång är också själva tävlingen Guldfemman igång. Spelarna får poäng utifrån sina verkliga prestationer i seriematcherna, vilket i sin tur ger poäng till de tävlande guldfemmorna. Du får ett mejl efter varje match med information om hur dina spelare presterade. Den aktuella tabellen uppdateras på hemsidan och du kan alltid följa din placering.

Spelarbyten
Under säsongen kan du byta spelare i din guldfemma. Ett spelarbyte innebär att du kan byta SAMTLIGA spelare, samt ändra kapten och ranking. Se det som en ny laguttagning. Fram till tävlingsstart är byten gratis. Därefter kostar det 20 kr att göra ett spelarbyte (ny laguttagning) och en del av den avgiften tillfaller oss. Du kan också ”bunkra” byten och köpa flera samtidigt. Ju fler du köper desto billigare blir det.

Hur går jag med?
Registrera ditt lag och betala direkt på  https://guldfemman.se/forserums-if-dam  eller https://guldfemman.se/forserums-if-herr så är du med i tävlingen och en spännande säsong för vårt lag.

Nyheter från våra lag
Fotbollsskolan, 06/05 13:57 
Fotbollsskolan, 28/04 07:49 
Senior Herrar A, 27/01 18:49 
Senior Herrar A, 25/11 10:35 
Senior Herrar A, 22/11 18:41 
 
Våra sponsorer
Biljetter innebandy
Partners