Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Forserums IF

Välkommen till Forserums IF!
För att köpa biljetter till våra hemmamatcher i innebandy besök vår sida på Billetto: 
https://billetto.se/users/forserums-if-innebandy
Till bortasupportrar har vi reserverat 5 platser, de är märkta med en annan färg än övriga platser och finns vid nödutgången i nedre högra hörnet på ritningen när ni väljer platser.

En hel del av våra matcher sänds även via innebandyappen. Information om innebandyappen hittar du här: 
https://www.innebandy.se/om-svensk-innebandy/it/svensk-innebandys-app/
Senior Herrar A
Tävlingsverksamhetens pausning förlängd
2020-11-25 10:35, Senior Herrar A
Smålands innebandyförbund meddelar på sin hemsida att tävlingsverksamheten kommer fortsätta vara pausad till årsskiftet.
Senior Herrar A
Månadens intervju: Liam Quistander
2020-11-22 18:41, Senior Herrar A
#8 Liam Quistander
Innebandyn är på paus liksom det mesta för tillfället. I vanliga fall skulle säsongen vara i full rullning och snart skulle halva säsongen vara spelad, istället väntar vi på klartecken från förbundet på att få börja verksamheten på ett säkert sätt igen. Tills dess så bjuder vi på månadens intervju med ännu en ny spelare för säsongen, Liam Quistander.
Oldboys har sorg
2020-11-18 10:50

Forserums IF Oldboys har sorg. En av våra kamrater, Karl-Axel Hermansson, har lämnat oss bara några veckor före sin 82-årsdag. Karl-Axel sålde i somras sitt boende i Forserum och flyttade till Jönköping.

 

Karl-Axel var väldigt intresserad av fotboll och besökte ofta Trollevi när A-laget spelade sina matcher. Han var också aktiv under 1960-talet och det var då han skapade sig ett bra kamratskap som följde med honom som medlem i föreningen under många, många år.

 

Karl-Axel var en entusiastisk glad människa, som under väldigt många år hjälpte till med att förvekliga de projekt som vi tog oss an inom Oldboys. I början av 1980-talet, när huvudbyggnaden byggdes på Trollevi, bidrog Karl-Axel med massor av frivilliga timmar med sina kunskaper inom VVS-området. Det byggdes kök, fyra omklädningsrum och toaletter som alla behövde vatten och avlopp mm. Det var många ”Old-boysare” som var nöjda när den fina byggnaden invigdes 1982 av framlidne Lars-Åke Lagrell.

 

Ytterligare projekt som Karl-Axel var byggdeltagare i under många år, är den fina läktaren på Trollevi, förrådsbyggnaden, ombyggnaden av tvättstugan, kiosken och nu senast den stora renoveringen av portalen vid entrén. Även inte att förglömma skötseln av samhällets fina badplats där Oldboys ägnat många timmar.

 

Med anledning av den svåra pandemi, covid-19, som just nu råder i vårt land har vi pausat alla möten tills riskfaktorn avtagit, för många av oss i Oldboys är ju till åren komna.

När kamratgänget träffas kommer vi tända ett ljus vid platsen där Karl-Axel ofta satt vid fikabordet. Vi kommer minnas Karl-Axel, och den stora och goda gärning han gjort för idrottsföreningen, tillsammans med oss kompisar i Forserums IF Oldboys.

Våra tankar går i denna svåra stund till hustrun Marianne, de tre barnen Eva, Marie och Stefan och deras familjer.

Vila i frid Karl-Axel – det är med stor saknad och vördnad vi kommer att minnas Dig.

Forserums IF Oldboys

Senior Damer
Forserums IF söker damlagstränare!
2020-11-08 14:04, Senior Damer
Nu söker vi dig som vill fortsätta utveckla damfotbollen i Forserum! 

Vi söker nu en damlagstränare som vill ta på sig uppdraget att vara huvudansvarig för Forserums If:s representationslag på damsidan. Forserums If ska vara en aktiv aktör för att flickor och damer i Forserum långsiktigt ska kunna satsa på sin fotboll. Vi vill att det alltid ska finnas ett attraktivt och långsiktigt alternativ för våra flick- och damspelare. Vägen dit är möjlig men vi måste börja med rätt förutsättningar, och det är där du kommer in i bilden. 

Vi tror att du är en person som tillsammans med många positiva krafter i och runt föreningen vill utveckla dam- och flickfotbollen. Tidigare erfarenhet är oviktigt, ett genuint fotbollsintresse och du som person är viktigare. 

Vi vill erbjuda dig: 
En möjlighet att få vara med och skapa något nytt. 
En gedigen fotbollskompetens runt dig som ledare. 
En god plattform för att vara med och göra skillnad. 
Stark support och en offensiv organisation som vill mer. 

För uppdraget utgår ersättning och reseersättning efter överenskommelse. Är du intresserad eller vill veta mer? Kontakta i så fall senioransvarig Mathias Norell på e-post: mathias@lightbysweden.com eller telefon: 072-333 72 66
Nya restriktioner - delar av verksamheten pausas
2020-11-03 19:02
Under dagen har det presenterats nya restriktion till följd av coronapandemin. Styrelsen har således beslutat att följa restriktionerna vilket innebär:

-All organiserad verksamhet inom föreningen, inomhus som utomhus, för barn och vuxna födda 2004 eller äldre kommer att pausas i väntan på nya riktlinjer.

-Verksamhet får bedrivas för barn födda 2005 eller yngre. Det är ledarna för dessa lag som beslutar huruvida de vill fortsätta bedriva träning eller inte. 

- Om man vill fortsätta att bedriva träning för -05 och yngre så vill vi att dusch och ombyte sker hemma och att föräldrar utan ledarroll undviker att vara i sporthallen. Vi vill också att hämtning och lämning ska ske utanför sporthallen för att undvika trängsel i sporthallen.

- Vi vill också att de lag som är -05 och yngre och som INTE ska fortsätta att träna meddelar Hanna Kjellberg på tel: 0705-19 50 81 så att vi kan avboka dessa tider.

Mvh Styrelsen
Nyheter från våra lag
Senior Herrar A, 25/11 10:35 
Senior Herrar A, 22/11 18:41 
Senior Damer, 08/11 14:04 
Senior Herrar B, 01/11 18:34 
 
Våra sponsorer
Biljetter innebandy
Partners