Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Forserums IF
Välkommen till Forserums IF!
 
Trollevi AVSTÄNGD
2019-06-12 14:11

Hej


Pga väldigt mycket regn idag så är planerna avstängda idag den 12/6 återkommer om de skulle vara längre tid.


Med vänlig hälsning Mert Cimen

1 maj
2019-04-25 11:26

Vi bjuder härmed in till en cup-match ute på Trollevi IP i Forserum


Onsdagen 1 Maj klockan 13.00 kommer division 4 laget visingsö och besöker Forserums IF


inträde kostar 30kr och all entreavgifter går till BARNCANCERFONDEN


Vi hoppas att ni kan komma och vara en del av våran satsning.


Väl mött


TROLLEVI
2019-04-04 14:43

Hej


Nu har solen börjat att titta fram och gräset håller på att växa för fullt, Och våran kära vaktmästare gör så gott han kan innan vi får gå ut på Trollevi.


Vi har satt preliminärt datum att SENIORER får gå ut 24/4 och UNGDOMSLAGEN 29/4.


OBS detta är preliminärt då man aldrig vet hur de blir med vädret.


Med vänlig hälsning Mert cimen

Senior herrar
Referat: Forserums IF - IBK Husar
FORSERUMS IF KLARA FÖR DIV 3!
2019-03-24 17:53, Senior herrar
Det var en förväntansfull publik som köade utanför sporthallen i Forserum när kvalet till division 3 skulle avgöras på Söndagseftermiddagen. Första mötet mot IBK Husar slutade med vinst för då gästande Forserum som därmed hade 2 måls försprång inför avgörandet på hemmaplan.

Det var som väntat fullsatt till sista plats i hallen och publiken fick se en aningen nervös inledning av matchen som ändå dominerades av Forserum sett till bollinnehav. Det förlösande 1-0 målet fick den notoriska målskytten Lucas Bäckström sätta efter knappt halva första perioden. De grönklädda fick även ett gyllene läge att utöka ledningen när IBK Husar drog på sig två utvisningar i följd men 5 mot 3 spelet gav ingen utdelning för FIF. Målet kom dock med halvminuten kvar av perioden när starke Marcus "Dåppens" Gustavsson stänkte in 2-0 innan pausvilan.

I andra perioden släppte FIF på handbromsen helt och dominerade spelet till hemmapublikens vilda förtjusning! Vid ställningen 5-1 till hemmalaget tog Eksjölaget time-out för att på något vis gripa sista halmstrået till avancemang. En time-out som inte gave något resultat utan FIF ångade på och hade ledningen med hela 8-1 efter 2 perioder och det var lagets pålitliga målskyttar Crona, Gustavsson  Johansson och Bäckström som levererade flest mål under kvällen.

Sista perioden blev signifikativ för säsongen. Laget spelade med stor glädje och tog fördel av sin trogna hemmapublik som agerade lyriskt när målen fortsatte ramla in bakom Husars målvakt. 
Slutsiffrorna skrevs till 11-3 och därmed är Forserums IF klart för spel i division 3 säsongen 2019/2020!

Stort GRATTIS!!
Senior herrar
Referat: IBK Husar - Forserums IF
Forserum tog hem första akten mot Husar
2019-03-22 22:25, Senior herrar
Forserums IF tog hem första mötet mot IBK Husar
Första ronden mellan Forserums IF och IBK spelades under fredagskvällen i Olsberg Arena i Eksjö. På förhand hade Forserums IF fått oddsen med sig efter en imponerande säsong och serieseger i div 4 Norra. IBK Husar har dock imponerat med ett bra försvarsspel och släppt in väldigt lite mål under 2018/2019.

Matchen inleddes trevande, nervöst och med ett väldigt trubbigt spelt. Spelarna verkar vara tagna av stundens allvar. Kanske fick den stora tillresta bortaklacken spelarna att ta det hela på för stort allvar.
Husar försvarade sig kompakt och FIF hade svårt att komma till riktigt farliga lägen och stundtals kontrade Eksjölaget när Forserum tappade kontrollen över bollen. Perioden slutade dock mållöst med ett tämligen stort spelövertag för Forserum.

Andra tredjedelen av matchen hade en annan matchbild när Husar tog över spelet något och fick utvisningarna med sig. Lite förvånansvärt var det däremot Forserum som inledde målskyttet med en fullträff av den målmedvetne Jens Larsson som bröt sig igenom Husars försvar och satte 0-1 i boxplay. Fem minuter senare kvitterade hemmalaget genom Anton Gunnarson och Husar vände även till 2-1 efter knappt 18 minuter. Med 1:15 kvar av perioden fick hemmalaget sin första utvisning och "den gröna väggen" vittrade kvittering. Jonas Engberg fick i slutet av perioden hämta bollen i egen zon och slog snabbt upp bollen till Rickard Crona som med endast 1 sekund kvar av perioden snyggt kunde sätta bollen i första krysset och det var kvitterat inför tredje perioden.

Med gott stöd av stolta bortasupportrar kunde Forserum ta taget om tredje perioden på ett sätt som de blåklädda inte lyckades försvara sig mot och med drygt 5 minuter kvar hade FIF en ledning på 3-6. Lite snöpligt fick Husar in ett sista mål innan matchen avslutades till stort jubel och stående ovationer från bortaklacken! 

Slutresultat: 4-6

Detta betyder att Forserum leder med 2 mål inför returmötet i Forserum på Söndag. Se till att komma i god tid till hallen, det kommer bli fullsatt!
Nyheter från våra lag
P-06, 05/06 15:58 
P-06, 02/06 22:02 
P-03, 23/05 19:43 
P-03, 23/05 18:49 
 
Våra sponsorer