Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Forserums IF
Välkommen till Forserums IF!
 
Senior Herrar
Referat: Forserums IF - Månsarps IF
Chans för revansch för herrarna
2020-06-23 17:46, Senior Herrar
Ett tomt Trollevi bjuder på Forserums IF - Månsarps IF ikväll.
Premiären slutade i moll och en 2-4 förlust men ikväll kan herrarna ta revansch när de tar emot Månsarps IF, ett bortalag som spelar sin premiärmatch för säsongen. Trollevi bjuder på sin sanna skönhet i sommarvärmen men som ni vet så är det ej tillåtet med publik på matcherna tills vidare.

Tid: 19:00
Plats: Trollevi
Presentation av sportsektionen
2020-06-22 10:42
Sedan årsmötet har föreningen arbetat med att "bygga om" vår sportsektion för att få en tydligare rollfördelning i klubben. 

Sportsektionen har haft ett första möte där de närvarande gemensamt ritade upp ett organisationsträd och pratade om hur rollerna kommer att fördelas.

Under fliken "DOKUMENT" finns ett organisationsträd och en rollbeskrivning upplagd som översiktligt beskriver sportsektionen.

De som för närvarande ingår i sportsektionen är:

Hanna Kjellberg - Ungdomsansvarig fotboll
Hanna är sedan många år ledare och f.d. spelare i föreningen. Hanna kommer att arbeta med att samordna och verka för ungdomsverksamheten. Se vidare beskrivning i dokumentet "Rollbeskrivning sportsektionen" under "DOKUMENT".

Mattias Norell - Senioransvarig fotboll
Mattias är f.d. seniorspelare i klubben. Han kommer att jobba gentemot seniorerna på fotbollssidan. Se vidare beskrivning i dokumentet "Rollbeskrivning sportsektionen" under "DOKUMENT".

Senioransvarig innebandy - Vakant
Sportsektionen kommer under året arbeta för att tillsätta denna rollen.

Ungdomsansvarig innebandy - Vakant
Sportsektionen kommer under året arbeta för att tillsätta denna rollen.

Inköpare - Zara Artzmannstorfer Thyrén och Gustav Andersson. (Gustav ska gradvis under året överlämna ansvaret helt till Zara)
Zara är sedan tidigare aktiv i föreningen som ledare och som medlem i damklubben. Gustav spelar själv fotboll i seniorlaget och är dessutom ungdomsledare. Se vidare beskrivning i dokumentet "Rollbeskrivning sportsektionen" under "DOKUMENT".

Förbundskontakt - Roger Tilstam
Roger har under flera år jobbat för föreningen med bl.a. serieanmälningar, bokning av plan- och halltider och andra administrativa uppgifter. Se vidare beskrivning i dokumentet "Rollbeskrivning sportsektionen" under "DOKUMENT".

Webmaster - Johan Holmberg
Johan är för närvarande lagledare inom innebandyn och har sedan tidigare hjälpt föreningen med innehållet på hemsidan. Johan ligger också bakom referaten från herrinnebandyn. Se vidare beskrivning i dokumentet "Rollbeskrivning sportsektionen" under "DOKUMENT".

Sammankallare och styrelserepresentant - Daniel Gustafsson
Daniel är spelare och f.d. ungdomsledare i klubben. Numera domaransvarig för fotbollen och styrelseledamot.Senior Herrar
Seriepremiär för herrarna
2020-06-16 07:06, Senior Herrar
Sakta börjar idrottssverige vakna till liv igen, så även fotbollsaktiviteterna i Forserum.
Forserums herrseniorer spelar sin premiäromgång mot Bankeryds SK på Onsdag kl 19:00 på Trollevi. Serien spelas som enkelserie, d.v.s. lagen möts endast en gång på hela säsongen.

Många längtar efter att få titta på idrottsevenemang men tyvärr är publik ej tillåtet tillsvidare. Stötta oss gärna på andra sätt!

Info:
Forserums IF - Bankeryds SK
Onsdag 17/6, kl 19:00
Trollevi, Forserum
Guldfemman
2020-06-09 11:28
Ta ut ditt drömlag - Stötta Forserums IF

I tävlingen Guldfemman tar du ut ditt drömlag i Forserums IF, herr och/eller dam. Det är en tävling som sträcker sig över hela säsongen och vi utlovar fina priser till er som vinner.

Tävlingen går ut på att ta ut ditt favoritlag ur någon av våra trupper (två separata tävlingar). Mellan omgångarna har du möjlighet att byta spelare, allt för att du ska kunna ha bästa möjlighet att ta så många poäng som möjligt. Att delta kostar 160 kr och att byta spelare mellan omgångarna kostar en liten slant.

Forserums IF tjänar hela 80 kr per såld Guldfemma. Tävlingen är alltså en perfekt kombination för dig som vill visa att du har bäst koll på Forserums IF, vill vinna fina priser och samtidigt stötta föreningen.

Du hittar damlagets & herrlagets tävling via dessa länkar:

http://www.guldfemman.se/forserums-if-dam

http://www.guldfemman.se/forserums-if-herr

Hoppas du vill stötta oss för dessa pengar betyder väldigt mycket för föreningen i dessa Coronatider.
Senior Herrar A
Två nyförvärv klara inför säsongen
2020-05-23 18:57, Senior Herrar A
Dessa herrar kommer synas i sporthallen kommande säsong!
Forserum har gjort klart med sina två första nyförvärv för att stärka truppen inför spelet i division 2. Kommande säsong kommer alltså Samuel Burman från Tenhult och Liam Quistander från Nässjö bära våra vackra gröna tröjor. På vårt instagramkonto #forserumherrsenior har Adde intervjuat de båda och här är ett utdrag av detta:
Nyheter från våra lag
Senior Herrar, 23/06 17:46 
Senior Herrar, 16/06 07:06 
Senior Herrar A, 25/05 11:02 
Senior Herrar A, 23/05 18:57 
P-04/05, 07/05 22:02 
 
Våra sponsorer