SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Forserums IF

Välkommen till Forserums IF!
För att köpa biljetter till våra hemmamatcher i innebandy besök vår sida på Billetto: 
https://billetto.se/users/forserums-if-innebandy
Till bortasupportrar har vi reserverat 5 platser, de är märkta med en annan färg än övriga platser och finns vid nödutgången i nedre högra hörnet på ritningen när ni väljer platser.

En hel del av våra matcher sänds även via innebandyappen. Information om innebandyappen hittar du här: 
https://www.innebandy.se/om-svensk-innebandy/it/svensk-innebandys-app/
Innebandysäsongen är över
2021-02-26 16:58
Idag kom beskedet, det blir ingen återstart av serierna denna säsong. Huruvida träningarna fortlöper eller ej meddelas av respektive lags ledare. 

Ännu en kamrat i oldboys har lämnat oss
2021-02-11 16:22


Vi har nåtts av budet att ännu en av våra kamrater, Gösta Ekedal, har lämnat oss i en ålder av 90 år. Gösta hade nyligen flyttat in på nyrenoverade äldreboendet på Lillsjögården i Forserum.

 

I yngre år var Gösta en aktiv idrottare och spelade både fotboll och bandy. Han var i början av sin fotbollskarriär vänsterytter, men avslutade sitt aktiva fotbollsspelande som centerhalv, som det kallades i svunna tider. Gösta fortsatte sitt engagemang inom klubbens fotboll under många år, som ledare inom A-laget och ungdomsdomare. Under vintern spelade Gösta bandy och var även där en duktig försvarsspelare med sin outtröttliga energi.   

 

Gösta blev för sina många decenniers medlemskap och arbete utsedd till hedersmedlem av styrelsen för Forserums Idrottsförening.

 

Under många år hjälpte Gösta till med att förvekliga de projekt som vi tog oss an inom Oldboys. I början av 1980-talet, när huvudbyggnaden byggdes på Trollevi, bidrog Gösta med mängderav frivilliga timmar att förverkliga klubbens dröm om ett nytt klubbhus. Vi minns alla att han kom till Trollevi iklädd sin blå byggaroverall. Det byggdes kök, fyra omklädningsrum, samlingssal, kansli och toaletter. Det var många ”Old-boysare” som var nöjda när den fina byggnaden 1982 invigdes av framlidne Lars-Åke Lagrell.

 

Andra projekt som Gösta var byggdeltagare i under många år, är den fina läktaren på Trollevi, förrådsbyggnaden, ombyggnaden av tvättstugan, kiosken och nu senast den stora renoveringen av portalen vid entrén. Även inte att förglömma skötseln av samhällets fina badplats där Oldboys ägnat många år och timmar.

 

Med anledning av den svåra pandemi, covid-19, som just nu råder i vårt land har vi pausat alla möten tills riskfaktorn avtagit, för många av oss i Oldboys är ju till åren komna. Oldboyskamraterna har under lite drygt två månader förlorat tre av sina medlemmar.

När kamratgänget kan träffas kommer vi tända ett ljus vid platsen där Gösta satt vid fikabordet. Vi kommer minnas Gösta, och den stora och goda gärning han gjort för idrottsföreningen, tillsammans med sina kompisar i Forserums IF Oldboys.

Våra tankar går i denna svåra stund till hustrun Lisbeth, de fyrabarnen Ulf, Lena, Pär och Marie och med familjer.

Vila i frid Gösta – det är med stor saknad och vördnad vi kommer att minnas Dig.

Forserums IF Oldboys

Tack alla FIF´s sponsorer!
2021-02-04 18:43
Hej! 

Först och främst vill jag tacka för det ekonomiska stödet under 2020. Att ni velat var med och sponsra oss trots pandemin är vi väldigt tacksamma för. Vi vet hur svårt och jobbigt det har varit för många av er sponsorer, och det har också varit jobbigt för oss som förening. 

Vi har tappat intäkter då det knappt har varit någon innebandysäsong och i fotbollen blev det endast enkelmöten för seniorverksamheten. När det inte kan spelas några matcher så förlorar vi inkomster i form av kiosk och inträden. Därför har ert stöd varit extra viktigt i år! 

Jag kommer att ringa er början av februari och kolla hur vi kan samarbeta under 2021. Vi vill inget hellre än att ni är med oss 2021 då det är tack vara er som föreningen kan finnas kvar. Utan ert stöd - ingen förening! 

Med detta vill jag å hela föreningens vägnar återigen tacka för det ni gör för klubbens och Forserums ungdomar. 

Mert Cimen, Ordförande i Forserums IF
Senior Herrar A
Månadens intervju: Marcus Johansson
2021-01-27 18:49, Senior Herrar A
#Marcus Johansson
Väntan på innebandyn verkar i det närmsta oändlig men sakta börjar det ändå hända saker hos förbunden och har vi tur kanske matcherna kan komma igång i början av Mars månad. Månadens intervju uteblev under December, motivationen fanns inte helt enkelt. 

Men idag är det onsdag och en rykande ny intervju slängs upp på hemsidan som en riktig bamsekloss i öppna spisen. Håll i ett tag till så hoppas vi att återstarten börjar synas vid horisonten!
Inför återstarten av ungdomsverksamheten
2021-01-24 10:36

Forserums If:s ungdomsverksamhets träningar för spelare födda 2005 eller senare, kan återstarta fr. o. m. 25/1 under restriktiva former.  Under rådande omständigheter är det ingen tvekan om att ALLA äger ett stort ansvar till att följa restriktionerna. Om så inte sker kan avstängning förekomma.  

  

De restriktioner som gäller innebär bland annat: 

  • Fortsatt avlämning och hämtning utanför sporthallen för alla. 
  • Fortsatt ingen publik vid träning.  
  • Hela träningsgruppen kliver av planen i god tid, samt nästa lag väntar in sin egen träningstid börjar innan man kommer till hallen för att förhindra trängsel. 
  • Allt ombyte sker hemma  för spelare (ej målvakterna i innebandy där föreningen står för kläderna)
  • Vid symtom, stanna hemma.  

Håll i, håll ut  och  håll  avstånd!   


Mer information meddelas av berörda lag. 


/Forserums IF

Nyheter från våra lag
Senior Herrar A, 27/01 18:49 
Senior Herrar A, 25/11 10:35 
Senior Herrar A, 22/11 18:41 
Senior Damer, 08/11 14:04 
 
Våra sponsorer
Biljetter innebandy
Partners