SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Forserums IF

Välkommen till Forserums IF!
 
Senior Herrar A
Referat: Forserums IF - Värnamo IK B
Ungdomarna satte flavör på matchen mot Värnamo
2021-10-16 15:04, Senior Herrar A
Ungdomskedjan visade prov på fin skicklighet och utökade ledningen ett par gånger, denna gång av Joel Persson

Att förlänga en vinstsvit är inte lätt. För varje vinst som vunnits så kommer känslan lätt att första förlusten kommer närmre. Kanske hoppades Värnamo på raka motsatsen då de hade två raka förluster mot ett par topplag i ryggsäcken. FIF fick dock inledningen de hoppats på när en viss Bäckis fick nätmaskorna att rassla.

Senior Herrar U
Referat: Forserums IF HU - Öjaby Sport IBK HU
Vi kunde väl splittat på hälften?
2021-10-15 22:14, Senior Herrar U

Med en omtumlande förlust från premiären var det dags för hemmapremiär under fredagen. Öjaby kom sent till match och dessutom med en ganska tunn trupp. Och efter en bra förstaperiod kändes det som om matchen var i FIFs egna händer och med ett skarpt luktsinne så kunde man ana segerdoften. Men efter första perioden ändrades matchbilden.

Senior Herrar U
Referat: Lagan IBK HU - Forserums IF HU
Förlust i premiären mot Lagan
2021-10-11 18:43, Senior Herrar U

Ett oprövat u-lag åkte till Lagan för att testa vingarna mot ett rutinerat hemmalag. Det blev inga poäng denna gång men det fanns positiva saker att ta med ändå.

Senior Herrar A
Referat: Månsarps IBK B - Forserums IF
Stökigt och känsloladdat när andra raka inkasserades
2021-10-10 10:16, Senior Herrar A
Trots en trög start tilldelades alla poäng till Forserum

Månsarp hade inga matcher spelade när Forserum kom på besök och det var svårt att säga vilken kvalitet de lilakläddas trupp hade denna säsong. Kanske var det därför FIF startade trögt och låg under med hela 5-2 i andra perioden. Lyckligtvis var det då våra mest rutinerade började producera på allvar.

Senior Herrar A
Referat: Forserums IF - Sportklubben Beduinerna
Seger i premiären!
2021-10-02 17:04, Senior Herrar A
MJ snäpper upp den i krysset!

Den efterlängtade premiären är avklarad och med mycket folk på läktaren så visade Forserum att dom kan bli att räkna med i toppskiktet av tabellen även denna årgång. 

Nyheter från våra lag
 
Våra sponsorer
Partners