Beställ dina FIF-kläder på Stadium!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Forserums Idrottsförening
Senior herrar A

Forserums IF - Gränna AIS
 
  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:tis 20 oktober, 20:00
Plats:Forserums Sporthall
Serie:Herrar Division 2   Tabell >>
Samling:19:00
Oskärpa och uddlöshet mot ett vasst Gränna
2020-10-21 07:05
Foto: Daniel Steen
Klang och jubelföreställning på en tisdagskväll? Nej. Gränna tog en siffermässigt komfortabel seger i sporthallen och det var nästan smärtsamt att se Forserums inkapabilitet att producera mål, en matchbild som blev tydligare ju längre matchen gick.
Energin på Grännas bänk var något utöver det vanliga och man kan undra om energidryckslagrena i de lokala butikerna tömts i polkagrisstaden. De vitröda jublade varje gång de täckte skott, fintade bort en grönklädd eller för den delen om Forserum missade något bra läge och eftersom detta inträffade nära på hela tiden så blev det aldrig riktigt tyst i hallen. Irritationen bland FIF-spelarna var synlig och när de till slut hördes klagomål både på de själva och sina medspelare så var slaget förlorat.

Matchens målskytte inleddes med ett typiskt turligt mål som gick via burgaveln och sedan via Jens baksida och in i mål. Typiskt oturligt. Fru fortuna hade däremot inte mycket att säga till om under resten av matchen och när halva matchen spelats hade GAIS stänkt in ytterligare 5 kassar. 

Medans Forserum oftast sköt tätt utanför målramen och uttryckte sin frustration över att de var nära att göra mål så var Gränna sällan nära att göra mål. De gjorde mål. Gränna hade ett snabbare spel under press i offensiv zon och definitivt en bättre skärpa i sina avslut än vad hemmalaget hade. 

Ett par reduceringar av FIF gav pulsen tillbaka till publiken men hade föga inverkan på resultatet. Vit flagg restes och Gränna kunde fortsätta sin skrikkavalkad ända tills slutsignalen ljöd och tog med sig samtliga poäng.

Matchens lirare:
Ludvig Kylberg

Målskyttar Forserums IF:
Marcus Gustavsson
Marcus Johansson

/Johan

<< Tillbaka

Spelade matcher
Lör 16/3 16:00
6 - 7  
Lör 9/3 14:00
3 - 4  
Sön 3/3 13:00
3 - 13
Lör 17/2 14:00
4 - 3  
Sön 11/2 16:30
9 - 6  
Lör 3/2 14:00
2 - 9  
 
 
Våra sponsorer
Partners