SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Forserums Idrottsförening
Senior herrar A

Välkomna till Forserums IF innebandy herrsenior!
För att köpa biljetter till våra hemmamatcher besök vår sida på Billetto: 
https://billetto.se/users/forserums-if-innebandy
Till bortasupportrar har vi reserverat 5 platser, de är märkta med en annan färg än övriga platser och finns vid nödutgången i nedre högra hörnet på ritningen när ni väljer platser.

En hel del av våra matcher sänds även via innebandyappen. Information om innebandyappen hittar du här: 
https://www.innebandy.se/om-svensk-innebandy/it/svensk-innebandys-app/
Månadens intervju: Marcus Johansson
2021-01-27 18:49
#Marcus Johansson
Väntan på innebandyn verkar i det närmsta oändlig men sakta börjar det ändå hända saker hos förbunden och har vi tur kanske matcherna kan komma igång i början av Mars månad. Månadens intervju uteblev under December, motivationen fanns inte helt enkelt. 

Men idag är det onsdag och en rykande ny intervju slängs upp på hemsidan som en riktig bamsekloss i öppna spisen. Håll i ett tag till så hoppas vi att återstarten börjar synas vid horisonten!
Tävlingsverksamhetens pausning förlängd
2020-11-25 10:35
Smålands innebandyförbund meddelar på sin hemsida att tävlingsverksamheten kommer fortsätta vara pausad till årsskiftet.
Månadens intervju: Liam Quistander
2020-11-22 18:41
#8 Liam Quistander
Innebandyn är på paus liksom det mesta för tillfället. I vanliga fall skulle säsongen vara i full rullning och snart skulle halva säsongen vara spelad, istället väntar vi på klartecken från förbundet på att få börja verksamheten på ett säkert sätt igen. Tills dess så bjuder vi på månadens intervju med ännu en ny spelare för säsongen, Liam Quistander.
Många matcher flyttas i samband med nya restriktioner
2020-11-03 18:00
I samband med dagens skärpta restriktioner för Jönköpings län så meddelade Smålands innebandyförbund att alla matcher för vårt a- b- och HJ18-lag till och med 24/11 kommer att ställas in och flyttas fram i tiden.
Kvällens match inställd
2020-10-30 11:39
VIKTIG INFORMATION ANGÅENDE KVÄLLENS MATCH
Matchen som var planerad ikväll mellan Forserums IF och Slätafly IBK är inställd och kommer spelas vid ett senare tillfälle. Efter misstänkta smittofall så har båda lagen kommit överens om att skjuta fram datumet för matchen. Vi återkommer senare med nytt datum.
För er som köpt biljett:
Vi jobbar på att samma biljetter som ni redan köpt ska gälla vid det nya datumet. Skulle detta inte gå att ordna så ger vi ut ny information vid senare tillfälle.

Uppdatering 11:53: Vi har nu haft kontakt med Billetto och köpta biljetter gäller vid det nya datumet när detta är satt. Ni som köpt biljett ska ha fått ett e-mail med information om att eventet skjutits upp.

Vid eventuella frågor ställs dessa till ordförande Mert Cimen.
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
 
Våra sponsorer
Biljetter innebandy
Partners