SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Forserums Idrottsförening
Senior herrar A

Välkomna till Forserums IF innebandy herrsenior!
 
Nyförvärv: Hugo Wahlberg
2023-06-01 07:41
Säsongens första nyförvärv är klart!

FIF kan glädjande meddela att första förstärkningen till kommande säsong är klar. Hugo Wahlberg ansluter till föreningen och kommer senast från Nässjö IBF.

A-lagets fina säsong uppmärksammades av FIF under tisdagen
2023-04-12 07:47

Under tisdagen samlades seniortruppen på Trollevi för att uppmärksamma deras fina säsong 2022/2023. En säsong där laget gick obesegrat genom hela serien och var ytterst nära att ta klivet upp i division 3 men som bekant föll på målsnöret efter en vinst och en förlust i kvalmatcherna.

Så nära, så nära. Brutalt avslut på kvalet efter makalös match.
2023-03-26 18:10
Det blir division 4 nästa år igen trots vinst i returmötet mot Vimmerby.

Ett nära på ointagligt försprång inför matchen och dessutom 0-1 efter endast sex sekunder. Det var nog ärligt talat få som trodde på någon mirakelvändning just där och då. Men så fick Forserum tag i en inre vilja som de inte behövt ta fram under hela säsongen. Plötsligt fungerade kedjorna riktigt bra och Vimmerby stod på hälarna. Forserum tog över. Miraklet var på väg att hända! Med 13 minuter kvar av sista perioden hade Forserum en 5-måls ledning och ena foten inne i division 3. Men så rycktes mattan undan och vi tappade fotfästet. Det höll inte hela vägen. 

Att falla på målsnöret. Att drömmar krossas. En kniv i hjärtat. Kalla det vad man vill. Det gör så ont. Idrotten är otroligt grym när det ska avgöras. Det gör så förbaskat ont!

Därför kan Forserum vända mot Vimmerby
2023-03-25 13:24
Uppförsbacke men inte omöjligt uppdrag på söndag

En tuff förlust i Vimmerby (7-3) innebär att Forserum måste ta igen en fyramålsledning för att drömmen om division tre till hösten inte ska gå i kras. Ett tufft uppdrag men inte omöjligt, det finns flera faktorer som talar för att detta kan gå.

Referat: Forserums IF - Sportklubben Beduinerna
Serien är klar - Forserum obesegrade!
2023-03-19 16:36
Seriefinalen mot Beduinerna blev som väntat en intensiv tillställning.

Tjugo raka matcher utan förlust. Tjugo! Sannerligen imponerande.

Inget av de övriga 10 lagen i serien lyckades besegra Forserums IF. Inte ens på dubbla försök. Närmast var de båda Tenhultslagen som fick en poäng vardera när de spelade oavgjort varsin gång men när Beduinerna och Forserum möttes i seriefinalen så visade hemmalaget varför de är högst upp i tabellen.

Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
 
Våra sponsorer
Partners