SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Forserums Idrottsförening
Senior herrar A

Nybro IBK - Forserums IF
 
  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:fre 25 september, 20:00
Plats:OG-Hallen
Serie:SmålandsCupen Herr Omg 2, Gr 2   Tabell >>
Samling:19:00
Seger efter straffar i Nybro, utvisningar kostade poäng
2020-09-25 22:06
Efter förlusten mot Hovshaga fanns en minimal chans att gå vidare till nästa omgång i smålandscupen men då krävdes nog vinst mot Nybro.
Det skulle bli en bra värdemätare mot Nybro som spelar i samma serie som Forserum. Lagen spelade jämnt i inledningen men FIF hade mer boll. Engberg och Hakkarainen hann näta innan perioden tog slut.

Mellanperioden blev varannat-mål period vilket gav Forserum en 2-4 ledning att spela på inför tredje akten och när Engberg fullbordat sitt hattrick till ställningen 2-6 så kändes matchen avgjord. Men trots att Jonas hann få nätkänning med ytterligare ett mål så kunde inte Forserum förvalta sin relativt säkra ledning. Flera utvisningar i slutet av matchen gav Nybro chansen och med endast 3 sekunder kvar av matchen så satt kvitteringen.

Matchen fick avgöras på straffar där Jens Ottosson storspelade och FIF tog hem extrapoängen, 7-8.
Det är i skrivande stund inte avgjort om denna segern räckte till avancemang till nästa omgång men kvällens match var en indikation på vad vi kan vänta oss i seriespelet som inleds med match just Nybro i Forserum om en vecka.

Målskyttar FIF:
Jonas Engberg (4)
Robert Hakkarainen
Joel Steen
Marcus Gustavsson

<< Tillbaka

 
 
Våra sponsorer
Partners