Beställ dina FIF-kläder på Stadium!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Forserums Idrottsförening
Senior herrar A

Forserums IF
9 - 3
Sportklubben Beduinerna
Forserums IF9 - 3Sportklubben Beduinerna

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 02 oktober, 15:00
Plats:Forserums Sporthall
Serie:Herrar Division 4 Nordvästra   Tabell >>
Samling:14:00
Seger i premiären!
2021-10-02 17:04
MJ snäpper upp den i krysset!

Den efterlängtade premiären är avklarad och med mycket folk på läktaren så visade Forserum att dom kan bli att räkna med i toppskiktet av tabellen även denna årgång. 

Lite typiskt seriepremiär så startade matchen trevandes och gästerna tog lite oväntat ledningen efter en lång sidledspass och direktskott. Kvitteringen stog dock och väntade vid ytterdörren och strax efter den så steg även FIF´s ledning in i hallen. 2-1 efter första dansen.

Matchen avgordes i andra perioden när FIF gick från 3-2 till 6-2 inför sista akten. Det syntes då tydligt att Beduinerna var för få, för stora och ärligt talat inte tillräckligt bra för att hänga med längre. Forserums spets var otvivelaktigt vassare.

Lördagens estrella sken starkt över vår Marcus Gustafsson som inkasserade 5 kassar och var ett ständigt hot på motståndarnas planhalva. Tuffheten tillsammans med det fruktade skottet kommer vara ett av FIF´s viktigaste vapen under säsongen, ingen tvekan. Han har höga krav på sig men idag var det inga problem att leva upp till dom.

Flera unga spelare tog även chansen att visa att deras plats i truppen är motiverad och dagens kanske högsta applåderande tog Rasmus Karlsson varmt emot och stoppade ned i fickan efter att han satt in en offensiv tackling och sedan tagit hand om bollinnehavet igen. Inte särskilt blygsamt!

Sist så bör publiken nämnas. Det kändes att detta var efterlängtat och det var extra härligt att höra hur de yngre som klivit upp från ungdomslagen, togs emot öppenhjärtligt.

Slutresultat 9-3 


Målskyttar Forserums IF:

Marcus Gustafsson (5)

Hugo Forsum
Joel Persson
Marcus Johansson

Theo Holmberg

Matchens lirare Forserums IF:
Marcus Gustafsson


<< Tillbaka

Spelade matcher
Lör 16/3 16:00
6 - 7  
Lör 9/3 14:00
3 - 4  
Sön 3/3 13:00
3 - 13
Lör 17/2 14:00
4 - 3  
Sön 11/2 16:30
9 - 6  
Lör 3/2 14:00
2 - 9  
 
 
Våra sponsorer
Partners