Beställ dina FIF-kläder på Stadium!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Forserums Idrottsförening
Senior herrar A

Forserums IF
4 - 2
Värnamo IK B
Forserums IF4 - 2Värnamo IK B

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 16 oktober, 13:00
Plats:Forserums Sporthall
Serie:Herrar Division 4 Nordvästra   Tabell >>
Samling:12:00
Ungdomarna satte flavör på matchen mot Värnamo
2021-10-16 15:04
Ungdomskedjan visade prov på fin skicklighet och utökade ledningen ett par gånger, denna gång av Joel Persson

Att förlänga en vinstsvit är inte lätt. För varje vinst som vunnits så kommer känslan lätt att första förlusten kommer närmre. Kanske hoppades Värnamo på raka motsatsen då de hade två raka förluster mot ett par topplag i ryggsäcken. FIF fick dock inledningen de hoppats på när en viss Bäckis fick nätmaskorna att rassla.

Bäckström fortsatte sin fina poängskörd när han stod för första blyertsstrecken i protokollet. Snabbt upp vänsterkanten for han för att sedan stänka in bollen i första krysset, läckert! Andra kassen var inte mycket sämre när dagens nykomponerade ungdomskedja, med en ålder på 15-18 år, serverade Gustav Svahn som hittade bortre krysset som om han inte gjort annat hela veckan. Kedjan bjöd på ett spel som gick rakt in i publikens hjärtan och hade flera ramträffar under matchens gång.

Pausvila med 2-0 fördel och hemmapubliken kunde tryggt ta en kopp kaffe under tiden som bananer delades ut i omklädningsrummet. Då började det skramlas i kioskförrådet och äntligen kom den. TRUMMAN! Turre Taktkänslan Thyrén stod vid rodret för stämningen i hallen och vilken stämning det blev! Våra ynglingar fick spela ungefär var femte byte under matchen men redan i 5:e minuten av andra så jublade publiken ännu en gång åt deras framgånger när Joel satte 3-0 och som trumman ljöd! Lagen noterades för ännu varsitt mål innan andra pausen.

Värnamo reducerade bara sju sekunder in i tredje och fick energi av detta. Forserum blev mer stillastående i detta skede men lyckades, mycket tack vare Skog i målet som var stabil som en oxe i kohagen, att hålla undan till slutresultatet 4-2. 

 

Tre raka vinster och härligt publikstöd idag!

Nu tar vi lördagkväll!

 

Målskyttar Forserums IF:

Lucas Bäckström

Gustav Svahn

Joel Persson

Alexander Ritamäki

 

Matchens lirare Forserums IF:

Lukas Skog

 

 


<< Tillbaka

Spelade matcher
Lör 16/3 16:00
6 - 7  
Lör 9/3 14:00
3 - 4  
Sön 3/3 13:00
3 - 13
Lör 17/2 14:00
4 - 3  
Sön 11/2 16:30
9 - 6  
Lör 3/2 14:00
2 - 9  
 
 
Våra sponsorer
Partners