Beställ dina FIF-kläder på Stadium!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Forserums Idrottsförening
Senior herrar A

Forserums IF
10 - 5
Hestra Skid O SK
Forserums IF10 - 5Hestra Skid O SK

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 27 november, 15:00
Plats:Forserums Sporthall
Serie:Herrar Division 4 Nordvästra   Tabell >>
Samling:14:00
Forserum visade upp sin bredd mot Hestra
2021-11-27 17:19
Imponerande backspel var dagens nyckel till vinsten

Trots jämnt tabelläge mellan lagen så var lördagens underhållning en munsbit för Forserum som visade att de bestitter en bred trupp och idag var det framför allt mycket bra backspel som var grunden till segern.

Förstakedjan visade dock redan i första bytet varför de producerat sådana mängder poäng som de gjort. Hestra hade inte fått bollkänning innan 1-0 sattes av MJ efter en fin sidledspass av Bäckström. Dåppens fortsätter stänka in målen och får det se nästan oförskämt enkelt ut emellanåt. Han noterades för två strutar i första och FIF hade en välförjänt 5-1 ledning till paus.

 

Skog fick en ganska otacksam uppgift i kassen när han prövades allt för sällan, framför allt i början av matchen och fick istället se lite slumpade långskott gå förbi honom när han nästan kallnat mellan stolparna. I princip samtliga mål bakom Lukas avlossades från avstånd då motståndarna hade svårt att spela in framför målet. Detta mycket tack vare Forserums backbesättning som imponerade idag och allra mest Daniel Näsström som inkasserade nya baljor, nya blåmärken efter täckningar och bjöd på sitt sedvanliga hårda arbete matchen igenom. Något som sedan belönades med utmärkelsen matchens lirare. De gröna fortsatte i inslagen bana och utökade sin ledning både andra och tredje perioden.

Några publikfavoriter hittar vi i tredjefemman som idag bjöd på finurligt spel och har fått stort förtroende de senaste matcherna. Fadersgestlaten Krigarn tar stort ansvar och bereder väg för sina kvicka forwards som inte skäms utan tar för sig när tillfälle ges. 

 

Målskyttar Forserums IF:

Marcus Gustavsson (3)

Daniel Näsström (3)

Marcus Johansson (2)

Ludvig Kylberg

Theo Holmberg

 

Matchens lirare Forserums IF:

Daniel Näsström


<< Tillbaka

Spelade matcher
Lör 16/3 16:00
6 - 7  
Lör 9/3 14:00
3 - 4  
Sön 3/3 13:00
3 - 13
Lör 17/2 14:00
4 - 3  
Sön 11/2 16:30
9 - 6  
Lör 3/2 14:00
2 - 9  
 
 
Våra sponsorer
Partners