SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Forserums Idrottsförening
Senior herrar A

Forserums IF
14 - 4
Månsarps IBK B
Forserums IF14 - 4Månsarps IBK B

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:tis 25 januari, 19:30
Plats:Forserums Sporthall
Serie:Herrar Division 4 Nordvästra   Tabell >>
Samling:18:30
En stark period krossade Månsarp
2022-01-26 07:38
Det räckte med en riktigt bra period för att punktera matchen

I höstas möttes lagen i en smått kaosartad match där Forserum slutligen segrade efter en stark sista period. Tisdagens returmöte utvecklades till en liknande historia.

Månsarp kom med ett decimerat manskap och det var otvivelaktigt vilken taktik som gästerna bestämt sig för. Försvara med liv och lem så länge det bara går! Som en sköldpadda som kryper in i sitt skal så lämnade knappt Månsarp sin egen planhalva stora delar av matchen. De få möjligheter de fick att kontra gav tillräckligt med bränsle för att hålla sig kvar i matchen och lite oroväckande så var ställningen "bara" 4-2 till Forserum efter två perioder. 

 

Under de sista tjugo minutrarna skipades dock rättvisa när FIF fullständigt körde över ett trött och slitet Månsarp. Sista perioden slutade 10-2 och framförallt första- och andrakedjan fick efter två grå perioder plötsligt fredagsfeeling. På en tisdag? Alexander Ritamäki dubblade sin målskörd för säsongen med sina fyra baljor och herr Gustavsson knep ännu ett hattrick. 

Sista perioden är något Forserum kan ta med sig till fredagens batalj mot Huskvarna, de två första gav mer att önska.

 

Målskyttar Forserums IF:

Alexander Ritamäki (4)

Marcus Gustavsson (3)

Marcus Johansson (2)

Ludvig Kylberg

Lucas Bäckström

Hugo Forsum

Andreas Andersson

Joel Persson

 

Matchens lirare Forserums IF:

Alexander Ritamäki


<< Tillbaka

 
 
Våra sponsorer
Partners