SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Forserums Idrottsförening
Senior herrar A

Forserums IF
13 - 7
Malmbäcks IF
Forserums IF13 - 7Malmbäcks IF

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 19 februari, 15:00
Plats:Forserums Sporthall
Serie:Herrar Division 4 Nordvästra   Tabell >>
Samling:14:00
Förstakedjan spände musklerna - bröt ned Malmbäck
2022-02-19 18:30
Bra stämning både på plan och läktaren!

Pulsen stegrade några tiotal slag redan innan match. Malmbäck kom med en stor tillrest skara supportrar som hade förhoppningar om att kunna slå "storebror" i andra mötet för säsongen. Malmbäcksfansen gjorde vad de kunde och höll ordentlig låda i sporthallen. Foserum då? De höll i taktpinnen!

Som lag har FIF mognat under säsongens gång och det visade dom redan i inledningen. Den täta matchen i höstas lagen emellan skulle inte få en repris utan Forserum arbetade med pondus och gjorde skäl för sin tabellplacering i jämförelse med gästerna. Inom de sju första minutrarna hade sju mål redan registrerats och fem av dessa i hemmafavör. Med sedan en fördel av ett par mål till så var matchen i princip redan avgjord efter första perioden, 7-2.

Superkedjan med MJ, Dåppens och Bäckström krossade sina motståndare idag och var inne på 10 av 13 baljor framåt. Förra gången var det Dåppens som briljerade med skarpskytte och idag var det Marcus Johansson som stod för 6 strutar. Övriga kedjor hade inte heller dom en dålig kväll. Gustav Svahn till exempel, visade prov på finess när han hängde ett par högt i kassen och Rasmus Karlsson, som mognat mycket under säsongen, tog för sig på ett sätt som idag gav skörd i form av ett härligt mål.

Malmbäck orkade inte matchen igenom och stod nästan helt still i inledningen av sista perioden. Trots detta kunde dom reducera några gånger tack vare en något oskarp avslutning av matchen från hemmalaget som dock till slut stod som rättvisa segrare med 13-7.

 

Hoppet, det lever fortfarande.

Målskyttar Forserums IF:

Marcus Johansson (6)

Marcus Gustavsson (4)

Gustav Svahn (2)

Rasmus Karlsson

 

Matchens lirare Forserums IF:

Marcus Johansson


<< Tillbaka

Spelade matcher
Lör 16/3 16:00
6 - 7  
Lör 9/3 14:00
3 - 4  
Sön 3/3 13:00
3 - 13
Lör 17/2 14:00
4 - 3  
Sön 11/2 16:30
9 - 6  
Lör 3/2 14:00
2 - 9  
 
 
Våra sponsorer
Partners