Beställ dina FIF-kläder på Stadium!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Forserums Idrottsförening
Senior herrar A

Sportklubben Beduinerna
8 - 9
Forserums IF
Sportklubben Beduinerna8 - 9Forserums IF

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:mån 31 januari, 20:00
Plats:Tenhults Sporthall
Serie:Herrar Division 4 Nordvästra   Tabell >>
Samling:19:00
Sekunddrama i Tenhult slutade i vinst
2022-02-01 07:08
Andra raka segern på kort tid trots att allt inte stämde

På förhand en av de "enklare" matcherna men måndagens möte mellan Beduinerna och Forserum skulle bli mycket jämnare än vad många trott på förhand.

Forserum hade oväntat stora problem att försvara sig mot Beduinerna som lyft sitt spel ordentligt sedan förra mötet. Hemmalaget hade en 2-0 ledning i första perioden men Forserum lyckades få in en viktig reducering med bara ett fåtal sekunder kvar innan paus. 

 

Avsaknaden av publik i hallen var påtaglig och det smittade även av sig på spelet som var tafatt och saknade riktiga känslor vilket ledde till ett antal enkla misstag och väldigt få starka individuella initiativ. Forserum höjde sig något offensivt i andra perioden och men saknade skärpan defensivt och kunde därför inte dra ifrån Beduinerna målmässigt.

 

I sista akten kvitterade hemmalaget med två minuter kvar och först då höjde sig de favorittippade gästerna. Efter ett par minuter med skottförsök och snirklande runt kassen så hittade till slut Bäckis nätet med endast 13 sekunder kvar. Ett mål som blev matchvinnande och Forserumarna som bänkat sig framför tv´n kunde börja andas igen. 

Ännu en vinst utan att alls övertyga och hoppet om att bli topp 2 i serien lever fortfarande men då krävs en riktig kvalitetshöjning mot framför allt Huskvarna och Skillingaryd.

 

Målskyttar Forserums IF:

Marcus Gustavsson (3)

Jens Larsson (2)

Lucas Bäckström (2)

Eric Valfridsson

Marcus Johansson

 

Matchens lirare Forserums IF:

Elvin Tilstam


<< Tillbaka

Spelade matcher
Lör 16/3 16:00
6 - 7  
Lör 9/3 14:00
3 - 4  
Sön 3/3 13:00
3 - 13
Lör 17/2 14:00
4 - 3  
Sön 11/2 16:30
9 - 6  
Lör 3/2 14:00
2 - 9  
 
 
Våra sponsorer
Partners