SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Forserums Idrottsförening
Senior herrar A

Månsarps IBK B
6 - 15
Forserums IF
Månsarps IBK B6 - 15Forserums IF

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:fre 03 februari, 20:00
Plats:Norrahammars Sporthall
Serie:Herrar Division 4 NordVästra   Tabell >>
Samling:19:00
Stök, bök och mycket mål
2023-02-03 23:19
Marcus "sneaky" Johansson gör det igen!

Lite korpnivå på stämningen i Norrahammar var det allt idag. Grinigt och småtjaffsigt. Efterslängar och glåpord. Tokic och Kaltak gick inte riktigt att känna igen då de var obestämda i många situationer och det ledde i sin tur att beteendet aldrig tog slut.

Nåväl. Det blev ju bra ändå. 

Sista åskådarna letade fortfarande efter sina sittplatser när 0-4 redan kom upp på tavlan. Första tio minutrarna vittnade om hur tabell-läget för de båda lagen var, dominans från gästerna. Månsarp reducerade förvisso ett par gånger efter detta men vad hjälper det när Dåppens hittat storformen. 5 mål från Marcus idag och den målformen tar vi gärna med oss om ett par månader om vi får kvala. Hattricket av MJ ska heller inte försummas. Bra jobbat Marcus x2.

Forserum drog ifrån på riktigt redan i andra perioden och släppte sen aldrig in Mibk i matchen. Det var aldrig farligt.

Inte poängbäst men ack så viktig var idag Gustav. Mycket speltid, mycket hårt arbete och dessutom några poäng i protokollet. Snyggast idag? Framspelningen till Eddies 3-9. En så kallad "luring". Insatsen summerades och beslutet togs att belöna honom med att få ta på sig den åtråvärda huvudbonaden i omklädningsrummet. Väl fäktat!

Extra kul idag hade nog Måns Skog som prickade in första a-lagsmålet.

Benjamin fick avbryta matchen i andra perioden med en befarad fotskada. Första rapporterna indikerar att det inte var så allvarligt men andra halvan av matchen var rädslan för fler skadade spelare inom laget större än att Månsarp skulle komma ikapp. Inga fler nu pojkar. Inga fler.

Målskyttar Forserums IF:

Marcus Gustavsson (5)

Marcus Johansson (3)

Hampus Thyrén (2)

Eddie Ingesson (2)

Melwin Holmberg

Måns Skog

Gustav Svahn

Matchens lirare Forserums IF:

Gustav Svahn


<< Tillbaka

 
 
Våra sponsorer
Partners