SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Forserums Idrottsförening
Senior herrar A

Forsheda IF
3 - 27
Forserums IF
Forsheda IF3 - 27Forserums IF

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:fre 09 december, 19:00
Plats:Forsheda Sporthall
Serie:Herrar Division 4 NordVästra   Tabell >>
Samling:18:00
Sanslös målfest i Forsheda
2022-12-09 23:13
En syn publiken fick uppleva många gånger. Melle plus Jonas = mål

Längsta bortaresan för säsongen. Serieledaren mot tabelljumbon. Tre veckor sedan senaste matchen. Var det upplagt för en storvinst? Det kan du ge dig på.

Pulsande genom snön tog laget kliven in i Forsheda sporthall och lämnade några timmar senare med något av en rekordseger. Har Forserum någonsin varit så dominanta? Vad jag kan minnas så nej, inte så länge jag följt laget. MJ´s energi under uppvärmningen smittade av sig på resten av laget och när matchen startat fick hemmamålet bara vila i dryga 30 sekunder innan första smällen kom. Och det bara fortsatte, Forsheda hade febrilt svårt att etablera eget spel, de försökte tappert och gav faktiskt aldrig upp under hela matchen men lagens klass skiljde flera steg.Klara 0-5 efter första blev svidande 1-15 efter två och fullständigt pulveriserande 3-27 vid slutsignalen. Det var aldrig jämnt, inte ens nära. Matchen var ingen värdemätare men Forserum är i toppen av tabellen av en anledning i år.

 

En av segerorganisatörerna för dagen var Melwin. Poängenskörden slutade officiellt på makalösa 9p men ärligt talat så var det nog minst en handfull till! Domarna kanske tröttnade på att rapportera nr 10 i protokollet och började sätta mål om oassisterade, vad vet jag. Det var iaf härligt att se samspelet i kedjan Engberg, Dåppens, Melwin. En bit i matchen tycktes flyglarmet gå varje gång Melwin fick bollen på högersidan och hemmacoachen ropade "fara på östra flanken!". Något som aldrig hjälpte.

 

Fabian fick hålla nollan en bra bit in i matchen men i matcher som dessa är det svårt att bibehålla fokuset och det blev totalt tre mål för Forsheda. Lite synd för Fabbe att inte få hålla nollan men som Ulrik sa "man lär sig inget på att hålla nollan". Profeten.

 

Oroväckande att se Riitamäki skadad redan tidigt i matchen, gamla skadan som slogs upp?

 

En eloge måste FIF ända kosta på att ge till Forsheda som höll rätt fokus trots det stora underläget. Ingen tjurighet eller efterslängar utan accepterade resultatet och gratulerade till utklassningen.

 

För det var det. 

Målskyttar Forserums IF:

Jonas Engberg (4)

Marcus Gustavsson (4)

Rasmus Karlsson (4)

Linus Landsjö (3)

Gustav Svahn (2)

Hugo Forsum (2)

Marcus Johansson (2)

Melwin Holmberg (2)

Lukas Bäckström

Självmål

Theo Holmberg

Andreas Andersson

 

Matchens lirare Forserums IF:

Melwin Holmberg


<< Tillbaka

Kommande matcher
Spelade matcher
Lör 2/12 14:00
11 - 2  
Tis 14/11 19:30
3 - 2  
Lör 11/11 14:00
8 - 7  
Fre 3/11 19:45
4 - 6  
Lör 28/10 14:00
3 - 6  
Lör 14/10 14:00
1 - 9  
 
 
Våra sponsorer
Partners