SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Forserums Idrottsförening
Senior herrar A

Forserums IF
13 - 6
Husqvarna IK B
Forserums IF13 - 6Husqvarna IK B

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:tis 25 oktober, 19:00
Plats:Forserums Sporthall
Serie:Herrar Division 4 NordVästra   Tabell >>
Samling:18:00
Backar klev fram mot Husqvarna
2022-10-26 07:30
Fjärde raka segern betalades in på kontot när Husqvarna kom på besök under tisdagen. 

Backarna Rasmus och Benjamin gjorde kanske sina bästa insatser för säsongen mot Husqvarna och bidrog starkt till segern. Rasmus som nätade tre gånger om visade att han är i toppform och tilldelades kvällens estrella och Benjamin stoppade ned tre poäng i fickan genom 1+2.

Det finns dock mer att hämta från linan med kanske den högsta stjärnstatusen: MJ, Dåppens & Bäckis. Visserligen producerar de i jämnt takt match efter match men ändå kanske inte i den utsträckning som vi är vana vid. Det känns lite som de glömt handbromsen i. Spelet går inte långsamt men skärpan är inte riktigt där, det blir många gånger korta anfall med mycket snabbt spel. Sparkapital var ordet.

 

Det är ju i och för sig synd att klaga när laget går som tåget i serien. Fyra raka och serieledning!

 

Mycket tack vare att många av de yngsta spelarna producerat lite mer än förväntat och även ikväll producerades många poäng av spelare under 20 år. 

 

Extra topping på segern var att Alexander Ritamäki verkar ha siktet väl inställt trots sin långa frånvaro. En halv match räckte för 2 fullträffar och en fin prestation.


Målskyttar Forserums IF:

Rasmus Karlsson (3)

Hampus Thyrén (2)

Jonas Engberg (2)

Alexander Ritamäki (2)

Benjamin Säilä

Marcus Gustavsson

Lucas Bäckström

Marcus Johansson

 


<< Tillbaka

 
 
Våra sponsorer
Partners