SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Forserums Idrottsförening
Senior herrar A

Forserums IF
9 - 2
Hestra Skid O SK
Forserums IF9 - 2Hestra Skid O SK

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 19 november, 14:00
Plats:Forserums Sporthall
Serie:Herrar Division 4 NordVästra   Tabell >>
Samling:13:00
Ropen skalla - 3 poäng i alla!
2022-11-19 17:33
Utan att imponera mer än vanligt vann Forserum med tämligen stora siffror.

Sjunde raka, serieledning med sex poängs marginal och ett spel som hintar om att det finns mer att ge. Ett imponerande facit så här långt in på säsongen.

Ja det är idel vinster som supportrarna fått ta del av denna säsong. Så även idag även om första perioden var en ovanligt händelsefattig period och MJ gick till periodpaus som matchens enda målskytt. Hemmalaget kom ut som de lag vi känner igen dom till andra akten och hade en 6-0 leding efter 13 minuter, matchen var i princip i hamn redan då. 

 

Utan att överprestera i dagens match som dagens så vinner ändå Forserum sina matcher så här långt. Det finns en del sparkapital att ta fram men för att det ska bli verklighet så krävs disciplinerat gnuggande på detaljer, något som kan bli nödvändigt när vårens matchens kommer. Dagens vinst ska förstås inte försummas, FIF var klasser bättre om man räknar bort förstaperioden och visar stundtals varför de nu toppar tabellen tämligen överlägset. Kanske blir coachernas största utmaning att få laget att fortsätta att producera och hålla motivationen bland spelarna på en hög nivå även om segrarna radats upp så här långt.

 

Nu åker laget på en roadtrip innan juluppehållet med tre bortamatcher och nästa hemmamatch dröjer ända till januari nästa år. 

Målskyttar Forserums IF:

Marcus Johansson (2)

Hampus Thyrén (2)

Alexander Ritamäki

Jonas Engberg

Marcus Gustavsson

Lucas Bäckström

Eddie Ingesson

 

Matchens lirare Forserums IF:

Eddie Ingesson


<< Tillbaka

 
 
Våra sponsorer
Partners