SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Forserums Idrottsförening
Senior herrar A

Forserums IF
4 - 3
Jönköpings IK Utveckling DIV 4
Forserums IF4 - 3Jönköpings IK Utveckling DIV 4

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 11 februari, 14:00
Plats:Forserums Sporthall
Serie:Herrar Division 4 NordVästra   Tabell >>
Samling:13:00
Ring jourhavande snickare, taket lyfte när Dåppens avgjorde mot JIK!
2023-02-11 16:41
Lättade, glada och segerrusiga FIF´are tackar för en underhållande match

Innebandykonnässörer, det är det här ni vill se! Snabbt, skickligt, tight, svårt och nervöst spel i 60 minuter. Hjälp mig upp, jag ligger på golvet och sippar efter luft.

Det var självskrivet redan innan start, det här skulle bli en batalj att minnas. JIK tog med sig tre division-2 spelare och ställde upp med en trupp med två kedjor. Första tek, heltaggade spelare, plattan i mattan direkt och 1-0 på tavlan genom Bäckström efter 12 sekunder! Vilken start! Jönköping tillät inga misstag utan högg drekt på friliggande bollar och genom detta kunde man både kvitterade och ta ledningen via deras bästa spelare för kvällen Gustav Jonsson. Firma Gustavsson/Bäckström såg dock till att utgångsläget var 2-2 inför andra periodstarten. Wow.

Andra perioden hade få spelavbrott. JIK som spelade med en 1-2-2 uppställning gjorde det mycket svårt för Forserum att spela sig igenom. En uppställning vi inte ser ofta i denna divisionen. Helst vill jag inte se den igen, det var jobbigt. Istället fick Forserum ett par utvisningar men lyckades döda dessa genom mycket uppoffrande spel, MJ har nog inte svårt att hitta blåmärken på vaderna ikväll. 

Tredje. JIK tar ledningen med halva perioden kvar. Mörker. Ett tungt mål för FIF, dessa matcher får man bara inte förlora. Psyket klarar det inte!
Men då steg han påpassligt fram i slottet. El capitano med sitt illgröna hjärta. Andreas hittar bortre gubbhörnet och med mindre än halva tredje kvar så var det lika. Nöjda? Nej.

Dåppens hörde våra böner, ger sig in på plan och stänker in 4-3 och säsongens högsta jubel på läktaren sägs ha fått smågodiset på Coop att rassla i lådorna! RACKRACKRACK! Så lät det. Målet skulle bli det sista och en darrhänt speaker kunde konstatera att Forserum nu är mycket nära att vara klara för kvalet. Ola Paloma Blanca!

Heder åt JIK, hur en så ung trupp (äldsta spelare född 2003) kan spela så skickligt och bra mot serieledaren är imponerande! Bäst på planen idag var dock Fabian, fullkomligt briljant! Behåll denna formen Fabbe. Snälla.

Målskyttar Forserums IF:

Marcus Gustavsson (2)

Lucas Bäckström

Andreas Andersson

Matchens lirare Forserums IF:

Fabian Sandström

 


<< Tillbaka

Spelade matcher
 
 
Våra sponsorer
Partners