SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Forserums Idrottsförening
Senior herrar A

Forserums IF
7 - 0
Skillingaryds IK
Forserums IF7 - 0Skillingaryds IK

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 04 mars, 14:00
Plats:Forserums Sporthall
Serie:Herrar Division 4 NordVästra   Tabell >>
Samling:13:00
Forserum seriesegrare efter att ha nollat Skillingaryd
2023-03-04 18:33
Efter att endast tappat poäng i två matcher under hela säsongen är nu Forserums IF klara seriesegrare

Skillingaryd som länge varit en av toppkandidaterna i serien kom med en sargad trupp och samtidigt fick Forserum ändra i kedjorna efter ett par sena manfall. Hemmalaget gick på två kedjor och de visade båda prov på finurligt och effektivt spel. 

4-0 efter första perioden kändes mycket betryggande men andra perioden var inte lika övertygande.

 

MJ kommenterar:

"Redan innan matchen så åkte vi på lite smällar i form av bortfallna spelare men jag tycker vi går ihop som lag och gör en riktigt bra match rakt igenom där vi sliter för varandra och stundtals visar prov på ett riktigt fint spel. Om man måste hitta något negativt så har vi en liten dipp i andra perioden som jag tycker beror mycket på att perioden blir lite sönderriven av en massa BP och PP. Men där visar Fabian sin storhet och står för en enorm insats och är absolut bäst på plan."

 

Forserum avgör matchen med två mål i sista perioden och är därmed klara seriesegrare! Fabian behåller sin superform och fick idag även hålla helt tätt bakåt vilket belönades med finaste utmärkelsen i omklädningsrummet.


MJ igen:
"Vad gäller säsongen i stort än så länge så finns inte mycket att klaga på. Vi är ett lag med många unga spelare vilket i vissa matcher visat sig i lite nervositet i vissa perioden. Men det som har varit fruktansvärt kul är ju att se när alla unga spelare har utvecklats och tagit för sig. Nu blickar vi egentligen bara framåt och ser fram emot kommande uppgift i att vinna de sista macherna och sedan kvalet."

Ni har tidigare säkrat kvalplatsen.

Nu har ni vunnit serien.

Ni har sedan länge vunnit våra hjärtan.

 

Grattis Forserums IF!

Målskyttar Forserums IF:

Marcus Gustavsson (3)

Lucas Bäckström

Benjamin Säilä

Marcus Johansson
Eddie Ingesson

 

Matchens lirare Forserums IF:

Fabian Sandström

 


<< Tillbaka

Spelade matcher
 
 
Våra sponsorer
Partners