SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Forserums Idrottsförening
Senior herrar A

Hestra Skid O SK
3 - 7
Forserums IF
Hestra Skid O SK3 - 7Forserums IF

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:fre 24 februari, 19:30
Plats:Hestra Sporthall
Serie:Herrar Division 4 NordVästra   Tabell >>
Samling:18:30
Kvalplatsen säkrad efter vinst i Hestra
2023-02-24 23:00
Rasmus försöker överlista den duktiga målvakten i Hestra

Hestras pyttelilla plan bjuder inte in till något skönt spel, i.a.f. inte från FIF som hade svårt att hitta spelvägar genom ett uppställt Hestraförsvar. Trots detta så hade man med sig en 0-4 ledning efter första perioden. Hattrick av Marcus G innan tjugo, jo jag tackar jag.

Fabbe var omutbar första halvan av matchen och verkade stundtals lika stor som en parabolantenn i målet. De där gamla från 90-talet som täckte hela balkongen. Det var ständig solförmörkelse i vardagsrummen med den pjäsen utanför fönstret! Så stor var han mellan stolparna. Knepet för att överlista honom var tydligen att skjuta på honom, få bollen att studsa över hans huvud och sedan få bollen att med kraftig rotation studsa in i nät. "Lätt som en plätt, den kör vi!" sa Hestra och gjorde precis detta en bit in i andra och vann faktiskt perioden som var Forserums sämsta för dagen. Igen.

 

Joel Persson comebackade och fick sätta en fullträff i en andrakedja med Melwin och Theo bredvid sig. Det fanns fina intentioner i formationen och får de bara spela ihop sig lite mer så kommer de producera ännu mer framåt än vad de gjorde idag. Joels mål betydde 1-6 och FIF hade sedan alla tre poäng i sin vagga. 

 

Dåppens heta form håller i sig. 4+1 idag och ett ständigt hot framåt samtidigt som han nästan är omöjlig att vinna närkamper mot. Eller som det gamla djungelordspråket säger: "När Gustavsson får en pass i slottet, då står kioskkön stilla."

 

Innan och efter match tog mycket trevliga människor emot både lag och publik i Hestra, det är lite konstigt att man ska bli förvånad över detta men så är det. De avslutade dock med att säga att de hoppas slippa oss i serien nästa år.

Ja vi är nära nu, kvalplatsen är nu säkrad.

 

Målskyttar Forserums IF:

Marcus Gustavsson (4)

Melwin Holmberg

Måns Skog

Joel Persson

 

Matchens lirare Forserums IF:

Marcus Gustavsson


<< Tillbaka

 
 
Våra sponsorer
Partners