SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Forserums Idrottsförening
Senior herrar A

S/W 2010 IBK
3 - 8
Forserums IF
S/W 2010 IBK3 - 8Forserums IF

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:sön 09 oktober, 11:00
Plats:Vrigstad Sporthall
Serie:Herrar Division 4 NordVästra   Tabell >>
Samling:10:00
Forserum gjorde vad som krävdes, inledde serien med seger
2022-10-09 15:56
FIF´s dödliga powerplay fick en chans idag och det resulterade med mål

En aningen tvekande förstalina fick se övriga femmor göra jobbet denna gång när Forserum tämligen komfortabelt tog hem alla poäng från Vrigstad i dagens möte mot S/W 2010.

Ja det blev ingen målkavalkad likt förra mötet mot S/W men ändå lyckades FIF knipa segern utan att förta sig. Säsongens första målskytt blev Linus Landsjö som höll sig påpassligt framme på dagens lirare Eddie Ingessons frislag. Dessa två tillsammans med Theo utgjorde forwardsbesättnignen i tredjekedjan och var inledningsvis de som skapade mest målchanser. 

Dagens fullträff var för övrigt när Rasmus Karlsson dundrade in 2-0 via ribban och första perioden slutade 1-2 till Forserums favör. En ledning som utökades med tre mål i andra perioden och matchen var tryggt i FIF´s vagga. Trots ett par reduceringar i sista akten så vinner Forserum utan att imponera med 3-8 och den något nerviga premiären är avklarad på ett bra sätt.

Lite smolk i bägaren var att förstakedjan hade aningen krampaktigt spel och behöver hitta simpliciteten i sitt spel för att få det att lossna. Frustrationen i att inte producera resulterade i att ta avslut i sämre lägen och slarviga passningar, inga mål kom från denna femma idag men de kunde istället glädjas åt våra yngsta talanger som tog för sig.

Målskyttar Forserums IF:

Linus Landsjö

Rasmus Karlsson

Marcus Gustavsson

Melwin Holmberg

Theo Holmberg

Jonas Engberg

Hampus Thyrén

Eddie Ingesson


<< Tillbaka

 
 
Våra sponsorer
Partners