SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Forserums Idrottsförening
Senior herrar A

Forserums IF
10 - 9
Månsarps IBK
Forserums IF10 - 9Månsarps IBK

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 16 december, 14:00
Plats:Forserums Sporthall
Serie:Herrar Division 3 Norra   Tabell >>
Samling:13:00
Forserum går in i julledighet med en riktigt skön vinst i bagaget
2023-12-16 20:05
Uppoffrande spel från de gröna resulterade i seger!

En satsning framåt i andraperioden avgjorde mot Månsarp. Forserum gick på full fart och tröttade ut motståndet som kom till match med enbart två kedjor. I samband med hemmalagets sjätte mål så tog gästernas bränsle tog slut. I tredjeperioden borde matchen varit avgjord när FIF gjorde 9-5 men publiken fick uppleva en otäck deja-vú upplevelse från förra matchen i Sävsjö.

Det var en nervig inledning på matchen och lagen gick inte att skilja målmässigt efter en period som slutade 3-3. Det var tydligt vilken respekt FIF hade för Crona när han hade bollen på sin backplats runt mittlinjen. En respekt som under matchens gång svalnade och flera spelare utmanade honom istället bryskt. I andra perioden forcerade Forserum hårt och då levererades en tidig julklapp till Gustav som gjorde sitt första mål i a-laget. En riktigt läckerbit dessutom när han snärtade upp bollen i bortre krysset och mottog dagens högsta jubel.

Andrakedjan färgade denna match med sin outtröttliga energi fina synergi. De tröttade ut Månsarp rejält och stod för 6/10 av lagets mål idag samtidigt som de tog ett stort defensivt ansvar. Hampus i mitten är i bättre målform än på länge och har, efter hattrick idag, nätat 5 gånger de två senaste matcherna, något som idag uppmärksammades med utnämningen machens lirare! Han bar dessutom idag kaptensbindeln och visade varför han fått utnämningen genom sin prestation både på och utanför planen.

När Theo läckert satte 10-6 var oddsen för Forserumsvinst låga men än en gång fick vi en thrilleravslutning. 10-7, 10-8 och sen 10-9 med minuten kvar! Nej. Inte en missad vinst igen.
Lyckligtvis gjorde förstakedjan ett suveränt sista byte och agerade grinchen och saboterade Månsarps jullediget. 

För Forserum var det raka motsatsen. Idag var tomten klädd i grönt. 

Resultat: 10-9

Matchens lirare: Hampus Thyrén

Målskyttar Forserums IF:

Hampus Thyrén (3)
Eddie Ingesson (2)
Benjamin Säilä
Gustav Johansson
Marcus Dåppens
Theo Holmberg
Melwin Holmberg

 


<< Tillbaka

Kommande matcher
Spelade matcher
Lör 17/2 14:00
4 - 3  
Sön 11/2 16:30
9 - 6  
Lör 3/2 14:00
2 - 9  
Fre 26/1 19:30
9 - 3  
Lör 20/1 14:00
16 - 5  
Lör 13/1 14:00
8 - 4  
 
 
Våra sponsorer
Partners