SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Forserums Idrottsförening
Senior herrar A

Forserums IF
8 - 4
Vimmerby IBK B
Forserums IF8 - 4Vimmerby IBK B

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 13 januari, 14:00
Plats:Forserums Sporthall
Serie:Herrar Division 3 Norra   Tabell >>
Samling:13:00
Krigarinsats resulterade i fint styrkebesked!
2024-01-13 18:10
Eric firar ett av sina mål

Det tänds ett hopp om en sent startad innebandykarriär inom många medelålders män när de ser suveräna Friberg (46 år) i motståndartruppen göra poäng efter poäng. Detta fenomen har vi upplevt ett par gånger tidigare och hemska minnen av från förra säsongens kval ekar i bakhuvudet. Det stannade tack och lov på ett hattrick idag. Det krävdes en nära bevakning av honom för att freda sitt egna mål från fler strutar av Friberg, något som framför allt Gustav Svahn skötte på en föredömligt sätt med sin bryskhet och oblygsamma fysiska spelstil.

Firma Dåppens/Bäckström hittade varandra fint idag men deras, och resten av lagets, insats överglänstes av Eric ”krigar” som tog stort ansvar för lagets grovjobb och krönte sin kväll med två fullträffar till högt jubel. Det var en tät tillställning matchen igenom men Forserum hade ett bättre kollektiv där alla strävade i samma riktning. Lagets powerplay var dessutom 100-procentigt medans gästerna inte lyckades överlista Fille i numerärt överläge.


Jonas kommenterar matchen:

"Första och andra perioden tycker jag vi är helt okej, bra energi överlag. Däremot tycker jag vi får ett go i laget under tredje perioden och bara maler och maler på. De får en del lägen men jag tycker vi är minst en nivå bättre än dom idag. Kanske två, tre." 

Han fortsätter med att berömma de ideella krafterna och publiken:

"Kul också att kunna ge tillbaka till våran publik och alla som sköter t.ex. kiosk och allt vid sidan av, utan er hade de aldrig gått. Tack för 2023 och så hoppas vi på ett ännu bättre 2024!"


Efter en sån här match är det vi som ska tacka er, Jonas!

Slutresultat:
8-4

Målskyttar Forserums IF:

Eric Valfridsson (2)
Marcus Dåppens (2)
Benjamin Säilä
Eddie Ingesson
Marcus Johansson
Joel Persson

Matchens lirare Forserums IF:
Eric Valfridsson


<< Tillbaka

Kommande matcher
Spelade matcher
Lör 17/2 14:00
4 - 3  
Sön 11/2 16:30
9 - 6  
Lör 3/2 14:00
2 - 9  
Fre 26/1 19:30
9 - 3  
Lör 20/1 14:00
16 - 5  
Lör 13/1 14:00
8 - 4  
 
 
Våra sponsorer
Partners