SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Forserums Idrottsförening
Senior herrar A

Husqvarna IK
9 - 3
Forserums IF
Husqvarna IK9 - 3Forserums IF

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:fre 26 januari, 19:30
Plats:Huskvarna Sporthall A
Serie:Herrar Division 3 Norra   Tabell >>
Samling:18:30
En insats knappt värd entrépengen
2024-01-27 10:38
Ett blekt Forserum förlorade i Huskvarna sporthall

Huskvarna fick en behaglig resa under fredagskvällen. Forserum var bleka, gick inte fullt in i närkamper och förlorade rättvist med 9-3. Det fanns små ljuspunkter men de var i sammanhanget betydelselösa.

Huskvarnas publik var imponerade över hur många bortfans som följt med för att se Forserum. Synd att insatsen på planen inte var i samma klass. Huskvarna öppnade matchen med en rivstart och tillät inte gästerna utöva sina offensiva krafter de första minutrarna. Det var skillnad på inställning från start till mål. 

Rättvist så tar Huskvarna tidigt ledningen med 2 mål innan Forserum sprattlar till och får in lika många. Skulle matchbilden ändra sig kunde man då undra från läktaren? Nej, matchen punkteras faktiskt redan tidigt när Eddie får en mycket tveksam utvisning för att lite bryskt hämtat bollen från en spelare som fördröjde spelet efter avblåsning varvid hemmalaget gör mål i sitt följande powerplay. Om inställningen var tveksam i matchens inledning så fick mentaliteten i laget en punktering efter detta. 5-2 efter första perioden var både rättvist och talande för hur matchen såg ut. Slaget var förlorat redan efter 20.

Ljuset i mörkret idag var ändå våra två nyförvärv. Isak såg pigg ut många byte, tekade bra med olika varianter och hade bra inställning. Calle fick göra sitt första mål i den gröna tröjan och fick faktiskt kvällens högsta jubel. Det ljuset hade för matchen knappast strålkastarstyrka, snarare i jämförelse med ett ynkligt värmeljus i en djup brunn. 

Publiken räknar nu kallt med en rejäl höjning hemma mot Värnamo om en vecka!

Resultat:

9-3

Målskyttar Forserums IF:
Lucas Bäckström

Calle Sjövall
Självmål


<< Tillbaka

Kommande matcher
Spelade matcher
Lör 17/2 14:00
4 - 3  
Sön 11/2 16:30
9 - 6  
Lör 3/2 14:00
2 - 9  
Fre 26/1 19:30
9 - 3  
Lör 20/1 14:00
16 - 5  
Lör 13/1 14:00
8 - 4  
 
 
Våra sponsorer
Partners