SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Forserums Idrottsförening
Senior herrar A

Gnosjö IBK
9 - 6
Forserums IF
Gnosjö IBK9 - 6Forserums IF

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:sön 11 februari, 16:30
Plats:Töllstorpshallen
Serie:Herrar Division 3 Norra   Tabell >>
Samling:15:30
Forserum hänger på repen men ett visst hopp tändes i Gnosjö
2024-02-11 20:23
Gnosjö inledde målskyttet efter en tät start på matchen

De negativa rubrikerna har avlöst varandra efter de senaste matcherna och det är lätt att hamna där när lagets tabellplacering sjunker och sjunker men efter en bättre insats idag är det svårt att vara arg på något trots ytterligare en förlust. Det skulle väl vara en osportslig kapten då...

Gnosjö jagar andraplatsen i tabellen samtidigt som Forserum kämpar för att stanna kvar i serien men spelet som Gnosjö inledningsvis visade upp var inte värt en pallplats i tabellen. Hemmalaget ställde upp statiskt och inväntade Forserums anfall varje gång de erövrat bollen, något som passade FIF bra och de kunde leta passningsmöjligheter utan att vara särskilt stressade av jagande spelare. 

Det hjälpte dock föga då betyget på prestationen i förstaperioden stannar på hyfsat. Ett par misstag och utvisningar gav inte bättre betalt än ett 4-2 underläge. Vad som behövdes var ett par billiga mål och något oForserumskt så ramlade det in ett par gratisbollar tidigt i andra, bland annat ett oortodoxt konstverk av Isak Eskilsson som bröt måltorkan och fick ta med sig bollen hem. De två målen satte lagen jämsides och de följdes åt till vilan inför tredje med ett 6-6 läge.

Den dystra trenden med idel negativa resultat håller dock i sig efter en sistaperiod med enbart mål bakom Filip i FIF-målet. Forserum gick ned på folk, tog ut målvakten och slet som djur för att komma till lägen men förgäves. Misstagen och utvisningarna blev avgörande, igen. Från läktaren kunde man även skåda ett osportsligt uppträdande från vissa spelare som inte ens en mor skulle kunna försvara. Mer än så säger jag inte här...

Nu är Forserum under degraderingsstrecket men ett hopp tändes idag. Det såg mycket bättre ut på flera sätt men framför allt så fanns glöden i spelet igen och det är viktigt att faktiskt poängtera detta och ta med det till nästa match. För det är inte så många matcher kvar nu och vinsterna behöver komma med en gång.

Slutresultat:
9-6

Målskyttar Forserums IF:

Marcus Dåppens (2)

Melwin Holmberg

Hugo Wahlberg
Isak Eskilsson
Lucas Bäckström


<< Tillbaka

Spelade matcher
Lör 16/3 16:00
6 - 7  
Lör 9/3 14:00
3 - 4  
Sön 3/3 13:00
3 - 13
Lör 17/2 14:00
4 - 3  
Sön 11/2 16:30
9 - 6  
Lör 3/2 14:00
2 - 9  
 
 
Våra sponsorer
Partners