SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Forserums Idrottsförening
Senior herrar A

Forserums IF
12 - 1
IF Ariel
Forserums IF12 - 1IF Ariel

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 29 februari, 15:00
Plats:Forserums Sporthall
Serie:Herrar Division 3 Norra   Tabell >>
Samling:14:00
FIF hade inga problem med Ariel, kvalplatsen är klar!
2020-02-29 17:47
Jens Larsson dundrar in bollen i bortre krysset
Ariel, som skrämde Forserum ordentligt när de i förra mötet nästan kvitterade i slutminuten, kom idag med färre och yngre spelare än senast. Förra mötet så kunde Ariel vinna mycket på att nyttja sin kraftiga fysik, något som saknades idag och Forserum hade en stabil 3-0 ledning efter första perioden som hade en hel del grinighet i sig.
Ett par dragskott in i andra perioden så hade ledningen utökats till 5-0 och inget talade för att gästerna skulle resa sig. FIF gick in resolut i alla 50/50-kamper och gick allt som oftast även vinnande ur dom. Jonas Engberg, som skadade sig i förra matchen, tittade på matchen från läktarplats och fick tyvärr se en ny skada i sitt lag när Robert Hakkarainen blödde ymnigt från ansiktet och fick lämna matchen. Efter detta domnade intensiteten i matchen till viss del och gästerna kunde reducera efter ett snabbt omställt spel. Få tvivlade dock på FIF och inte heller de själva som fortsatte dominera bollinnehavet och antalet chanser. När andra perioden var slut stod det 7-1 på tavlan.

Två sniperskott i målvaktens vänstra kryss gav tidigt i tredje ett 9-1 försprångoch när en Ariel-spelare stod för matchens Ås-Nisse-moment och tog en onödigt 5-minutersutvisning så punkterade hemmalaget tillställningen totalt. 12-1 grinade bortalaget i ansiktet när slutsignalen ljöd och Forserums IF säkrade därmed kvalplatsen till division 2!

Lucas Bergstrand analyserar matchen, framtiden och Robbans status:
”Jag tycker att dagens match var en otroligt bra insats från samtliga, inställningen var fantastisk och det fanns en helt annan energi och glädje idag tycker jag! Jag ser väldigt positivt på matcherna framåt men tar såklart inte ut något i förväg. Robban är nog redo för spel nästa match, några stygn senare i läppen så är han redo igen.”

Målskyttar Forserums IF:
Marcus Gustavsson (3)
Rickard Crona (3)
Jens Larsson (2)
Emil Hultenius
Jens Larsson
Kasper Svensson
Joel Steen

<< Tillbaka

Spelade matcher
Lör 19/3 11:00
21 - 7  
Lör 12/3 15:00
8 - 5  
Ons 2/3 19:30
7 - 14
Fre 25/2 19:30
4 - 9  
Lör 19/2 15:00
13 - 7  
Lör 12/2 15:00
18 - 2  
 
 
Våra sponsorer
Partners