SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Forserums Idrottsförening
Senior herrar A

Östra SK
1 - 11
Forserums IF
Östra SK1 - 11Forserums IF

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:sön 08 mars, 14:30
Plats:Jönköpings Idrottshus Nya A-hallen
Serie:Herrar Division 3 Norra   Tabell >>
Samling:13:30
Östra överkört, nu återstår bara Tranås
2020-03-08 18:18
Utklassning och nu återstår bara ett hinder från förstaplatsen
Med endast en match kvar av serien har nu Forserum allt i sina egna händer för att knipa förstaplatsen som de just nu innehar. Detta efter att ha kört över Östra SK med 1-11 på ett synnerligen övertygande sätt.
Under uppvärmningen till matchen vällde det in supportrar från Forserum och fördelningen bland åskådare har fullständigt oproportionerlig. Publiken från höglandet är hungriga på förstaplatsen i tabellen och tänker ge sitt fulla stöd in i det sista. 

Matchen inleddes annars i ett aningen tveksamt tempo men med mycket boll för Forserum och rättvist så tog FIF ledningen genom Marcus Johansson efter en lång fin pass av Andreas Livh. MJ såg för övrigt mycket pigg ut redan i inledningen av matchen. Bäckström hittade sedan maskorna i PP efter att Fabbe blivit överkörd och fått med sig en utvisning. Ritamäki och comebackande Engberg nätade även dom i första perioden som slutade 0-4. Den sistnämnde med ett av sina lösaste slagskott för säsongen...

Östra tappade humöret i andra perioden, inte minst burvaktaren som fick nog och bytte ut sig själv efter 0-7 efter att bland annat klagat på att golvet var halt (?). Detta hjälpte föga då 0-8 snart stod på tavlan, rött kort delades ut till lagkaptenen i Östra och matchen var definitivt avgjord.

Fabbe gjorde en kanoninsats i målet och var så nära att hålla nollan men fick se en boll slinka in bakom sig efter halva tredje perioden, en period som kändes betydelselös på planen då matchen redan var avgjord men den trogna publiken visade sin uppskattning ända in i slutet då MJ satte slutresultatet 1-11 med tre sekunder kvar.

Nu återstår bara Tranås som hinder för att FIF inte skall ta förstaplatsen i serien och därmed få hemmafördel i den andra kvalmatchen. Förra mötet lagen emellan vanns av Tranås efter en oinspirerande insats av Forserum, inte ska väl detta kunna upprepas? Se till att hjälpa både A- och B-laget på Lördag då de båda möter Tranås och förra mötena innehöll högt underhållningsvärde!

Målskyttar Forserums IF:
Alexander Ritamäki (3)
Marcus Johansson (2)
Jonas Engberg (2)
Lucas Bäckström
Rickard Crona
Marcus Gustavsson
Andreas Livh


<< Tillbaka

 
 
Våra sponsorer
Partners