SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Forserums IF

Forserums IF
2 - 2
Sommens AIF
Forserums IF2 - 2Sommens AIF

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:fre 21 augusti, 18:45
Plats:Trollevi
Tävling:
Matchnummer: 141301095
Samling:17:45
Sent mål av Sommen resulterade i oavgjort
2020-08-21 23:36
Delad pott mellan Forserums IF och Sommens AIF
Sommen började bra men Forserum hade ändå koll på matchbilden, gästerna tar dock ledningen efter en tveksamt (?) tilldelad straff.I samband med målet så ändras matchbilden och tar Forserum över lite och skapar några riktigt heta målchanser i form av frisparkar och hörnor. Frisparkarna kommer oftast till genom fina prestationer och bra passningsspel där Sommenspelarna hamnar på efterkälken. 

I den andra halvleken så böljar spelet fram och tillbaka, lagen byter chanser men övertaget svänger efter drygt 70 minuter över till FIFs favör och Jens gör två nästan identiska mål i 70:e och 76:e minuten. 
Efter följer ett vilt kämpande FIF mot ett stark bortalag som radar upp chanser. Artur håller emot starkt men får tyvärr i den 84:e minuten kapitulera då en Forserumsspelare olyckligt är sist på bollen. 

Sista minuterna så följer ett par chanser för båda lagen men det slutar oavgjort. En spelare som utmärkte sig bland mängden var Jens Larsson som spelade högerback första halvlek och i andra gick han upp på topp. Och levererade!
Artur mellan stolparna gjorde ett par svettiga räddningar under matchen och var även han ett utropstecken.

<< Tillbaka

 
 
Våra sponsorer
Partners