SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Forserums IF

Välkommen till Forserums IF!
 
Senior Herrar A
Så nära, så nära. Brutalt avslut på kvalet efter makalös match.
2023-03-26 18:10, Senior Herrar A
Det blir division 4 nästa år igen trots vinst i returmötet mot Vimmerby.

Ett nära på ointagligt försprång inför matchen och dessutom 0-1 efter endast sex sekunder. Det var nog ärligt talat få som trodde på någon mirakelvändning just där och då. Men så fick Forserum tag i en inre vilja som de inte behövt ta fram under hela säsongen. Plötsligt fungerade kedjorna riktigt bra och Vimmerby stod på hälarna. Forserum tog över. Miraklet var på väg att hända! Med 13 minuter kvar av sista perioden hade Forserum en 5-måls ledning och ena foten inne i division 3. Men så rycktes mattan undan och vi tappade fotfästet. Det höll inte hela vägen. 

Att falla på målsnöret. Att drömmar krossas. En kniv i hjärtat. Kalla det vad man vill. Det gör så ont. Idrotten är otroligt grym när det ska avgöras. Det gör så förbaskat ont!

Senior Herrar A
Därför kan Forserum vända mot Vimmerby
2023-03-25 13:24, Senior Herrar A
Uppförsbacke men inte omöjligt uppdrag på söndag

En tuff förlust i Vimmerby (7-3) innebär att Forserum måste ta igen en fyramålsledning för att drömmen om division tre till hösten inte ska gå i kras. Ett tufft uppdrag men inte omöjligt, det finns flera faktorer som talar för att detta kan gå.

Senior Herrar
Referat: Egnahems BK - Forserums Idrottsförening
Toyota cup
2023-03-25 10:50, Senior Herrar

Sista matchen i toyota cup spelas idag mot Egnahem.

Klockan: 17:00

Var: Rosenlunds IP 2.

Tufft läge efter jobbig förlust i Vimmerby
2023-03-23 21:32
Fördel Vimmerby efter 7-3 på torsdagen.

Efter en resa ett par tidszoner österut så var det dags. Kvalet skulle inledas. Om publiken var nervös så såg det ut som spelarna var på ungefär samma mentala nivå, kanske lite värre. 

Första perioden var löjligt försiktig. Till synes ville ingen spelare i något av lagen riskera någonting, ingen ville bli syndabock och kontentan av detta blev att ingen heller gjorde något konstruktivt framåt.

Senior Herrar A
Referat: Forserums IF - Sportklubben Beduinerna
Serien är klar - Forserum obesegrade!
2023-03-19 16:36, Senior Herrar A
Seriefinalen mot Beduinerna blev som väntat en intensiv tillställning.

Tjugo raka matcher utan förlust. Tjugo! Sannerligen imponerande.

Inget av de övriga 10 lagen i serien lyckades besegra Forserums IF. Inte ens på dubbla försök. Närmast var de båda Tenhultslagen som fick en poäng vardera när de spelade oavgjort varsin gång men när Beduinerna och Forserum möttes i seriefinalen så visade hemmalaget varför de är högst upp i tabellen.

Nyheter från våra lag
Senior Herrar A, 25/03 13:24 
Senior Herrar, 25/03 10:50 
Senior Herrar A, 19/03 16:36 
Senior Herrar, 19/03 10:09 
Senior Herrar A, 15/03 18:24 
 
Våra sponsorer
Partners