Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Forserums IF

Välkommen till Forserums IF!
För att köpa biljetter till våra hemmamatcher i innebandy besök vår sida på Billetto: 
https://billetto.se/users/forserums-if-innebandy
Till bortasupportrar har vi reserverat 5 platser, de är märkta med en annan färg än övriga platser och finns vid nödutgången i nedre högra hörnet på ritningen när ni väljer platser.

En hel del av våra matcher sänds även via innebandyappen. Information om innebandyappen hittar du här: 
https://www.innebandy.se/om-svensk-innebandy/it/svensk-innebandys-app/
Årsmötet
2021-01-19 06:15
Hej

Pga rådande situation med coronaviruset så beslutade styrelsen att skjuta upp årsmötet till MAJ månad, Men vi kommer att publicera handlingar så som verksamhetsberättelse, Resultatrapport etc vid mitten av februari ändå pga att ni medlemmar ska se så allt har gått rätt till.

Vi återkommer och var rädd om varandra.

Mvh Mert Cimen ordförande 
Ännu en Oldboys har lämnat oss!
2021-01-11 18:35

Under julhelgen nådde oss budet att en av våra kamrater i Forserums IF Oldboys, Sven-Erik Lif, hastigt gått bort. Sven-Erik hade för några månader sedan fyllt 83 år.

 

Bandyn var hans stora idrottsintresse. Under sin aktiva tid som spelare höll han till på vänsterhalvplatsen i A-laget under många år i mitten av 50-talet. Efter den aktiva tiden fann han sin plats som lagledare för seniorlaget under många år. Vid sidan av den uppgiften fanns han med att spola upp isen på, först Gamla IP och därefter ute på Trollevi IP när kylan kom. På den tiden fanns inga ismaskiner utan det var ett evigt ”slangspolande” under kvällar och sena nätter. Sven-Erik var i stort sett alltid närvarande på IP då. Vi minns att han inte var glad när bandyn lades ner som en av sporterna inom föreningen.

 

Sven-Erik var en noggrann herre. Oldboyskamraterna har under många år genomfört några stora projekt på uppdrag av styrelsen och föreningen. Han var en ”snickare” av den gamla stammen och en stor kraft med sin kunskap när föreningen i egen regi byggde en ny klubbstuga i början av 1980-talet. Då föreningen byggde den enormt fina läktarbyggnaden var det Sven-Erik som var den drivande med sin kunskap. Rätt spik till rätt planka. Han lärde oss andra att inte fuska med ett enda moment i byggandet.

Andra byggprojekt, som han haft stort deltagande i, är förrådsbyggnaden, kiosken, tvättstugan, portalen och entrékuren.

 

När kamratgänget träffas efter den pågående pandemin kommer vi tända ett ljus på fikabordet till minnet av Sven-Erik och minnas den stora och goda gärning han gjort för idrottsföreningen, tillsammans med oss kamrater i Forserums IF Oldboys.

 

Våra tankar går i denna svåra stund till hustrun Asta och barnen med familjer.

Vila i frid Sven-Erik – det är med stor saknad och vördnad vi kommer att minnas Dig.

 

Forserums IF Oldboys

Julhälsning till Forserums IFs medlemmar
2020-12-19 16:37
Ännu ett år har gått och det här året liknar inget tidigare år. Det har tyvärr inte varit så som vi har tänkt oss! Vi i föreningen har gjort allt vi har kunnat för att bedriva verksamheten så att alla utövare ska känna sig trygga.

Året började bra igenom att innebandy-herrarna tog klivet upp i division 2 och därmed kunde titulera sig som kommunens bästa innebandylag! På grund av covidens utbredning i samhället blev det inte någon kvalspel, men tack vare seriesegern så blev det klart att vi skulle få gå upp. 

Tyvärr gick de inte vägen för seniorerna i fotboll och säsongen slutade med att åka ner i seriesystemet. Nu får vi sikta på en ”omstart” och förhoppningsvis kan våra duktiga ungdomsspelare spelas in i seniortruppen. Detta känns extra motiverande med tanke på att äldsta pojklaget fick avbryta säsongen på grund av får litet spelarunderlag. På damsidan gjorde damlaget en stabil säsong på i division 4, och på ungdomssidan kan vi glädjas åt nya flicklag i både fotboll och innebandy.

Tyvärr minskade antalet aktiva medlemmar en del under året men det har tillkommit en hel del ”nygamla” passiva medlemmar, mycket tack vare att vi uppdaterat medlemsregistret.

I år har vi startat upp och utvecklat en mer fungerande sportsektion. Vi har kommit en bit på vägen och det arbete som lagts ned har varit mycket bra och lovar gott inför framtiden. Tack för ert fantastiska jobb och hoppas vi kan fortsätta på samma sätt kommande år också.

Många föreningar blöder ekonomiskt och har haft ett tufft år på grund av coronasituationen. Som många vet så har inte Forserums IF varit en förening med överfyllda konton, men vi har klarat oss bra under de senaste 8 åren som undertecknad varit ordförande, och jag kan stolt säga att vi gjorde det i år också! Vi kommer att visa positivt resultat trots coronan, men det finns en oro för året som kommer. I år var vi ute tidigt under året, innan coronan bredde ut sig i samhället, och jagade sponsorer.Det är tack vare er sponsorerna vi kunde få ihop verksamheten även detta specialla år. Stort tack till er! Utan er hade vi inte haft någon förening och hoppas ni vill vara med och stötta även nästa år.

Som de flesta av er vet så ligger seniorverksamheten nere just nu i både innebandy och fotboll, men vi hoppas att det blir ändring på detta efter årsskiftet då vi vet hur viktigt detta är för samhället.

Jag vill ännu en gång skicka stort tack till alla medlemmar, samhällsbor, ungdomar, sponsorer och alla som har rört sig runt föreningen! 

Därmed vill jag önska er God jul och Gott nytt år. Glöm inte att ta hand om och att vara rädda om varandra.

/Mert Cimen, Ordförande i Forserums IF
Ny tränare för herrlaget!
2020-12-16 20:47

Efter en lång höst som övergick en bit in på december så har sportgruppen arbetat intensivt för att få klart med en ny huvudtränare till Herrlaget. Och i helgen, närmare bestämt den 12 december så blev det klart, kontraktet är påskrivet och bläcket har torkat. Därför kan vi nu med glädje släppa nyheten att Forserums IF huvudtränare för Herrlaget är klar, och det är ett välbekant ansikte för föreningen.


Vi välkomnar Niklas Ekman som ny huvudtränare för Forserums Ifs Herrlag!


Niklas är en sann föreningsmänniska och känner till FIFs organisation och de grunder föreningen bygger sin verksamhet på. Niklas har under sin långa tid i föreningen haft uppdrag som tränare innan i både pojklag och flicklag där han varit en otroligt uppskattad ledare och tränare. Niklas har även suttit med i den grupp som gjort att Karsbo cup blivit den succé som den blivit på senare år. Kontakten med Niklas upptogs ganska tidigt, och Sportgruppens första tanke var att få in Niklas som assisterande tränare till huvudtränaren i A-laget. Men ganska så snart så utvecklades den tanken till att erbjuda rollen som huvudtränare istället. Detta på grund av de sittningar vi haft tillsammans där vi diskuterat och vi i sportgruppen kom ganska snart att märka att Niklas är ämnad för större uppdrag.


Niklas brinner för föreningen, han har stort kontaktnät gällande de spelare som kommer underifrån vilket gör att vi känner oss trygga med det generationsskifte som komma skall. Niklas erbjuder oss en långsiktighet där vi har satt en del mål med vart vi ska vara inom en 3-årsperiod. Arbetet för att nå detta mål börjar redan nu under första säsongen tillsammans. Det som händer nu är att vi kommer samla ihop truppen (med restriktioner gällande Covid-19) där vi ska presentera både Niklas och även de mål vi satt upp.


Arbetet går vidare gällande att tillsätta en assisterande tränare, och givetvis så kommer Niklas i högsta grad att vara med i denna process.


Återigen så välkomnar vi Niklas och vi tror och hoppas på en lång och framgångsrik era tillsammans!


Matthias Norell, Senioransvarig

Senior Herrar A
Tävlingsverksamhetens pausning förlängd
2020-11-25 10:35, Senior Herrar A
Smålands innebandyförbund meddelar på sin hemsida att tävlingsverksamheten kommer fortsätta vara pausad till årsskiftet.
Nyheter från våra lag
Senior Herrar A, 25/11 10:35 
Senior Herrar A, 22/11 18:41 
Senior Damer, 08/11 14:04 
Senior Herrar B, 01/11 18:34 
 
Våra sponsorer
Biljetter innebandy
Partners