Beställ dina FIF-kläder på Stadium!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Forserums IF

Forserums IF söker damlagstränare!
2020-11-08 14:04
Nu söker vi dig som vill fortsätta utveckla damfotbollen i Forserum! 

Vi söker nu en damlagstränare som vill ta på sig uppdraget att vara huvudansvarig för Forserums If:s representationslag på damsidan. Forserums If ska vara en aktiv aktör för att flickor och damer i Forserum långsiktigt ska kunna satsa på sin fotboll. Vi vill att det alltid ska finnas ett attraktivt och långsiktigt alternativ för våra flick- och damspelare. Vägen dit är möjlig men vi måste börja med rätt förutsättningar, och det är där du kommer in i bilden. 

Vi tror att du är en person som tillsammans med många positiva krafter i och runt föreningen vill utveckla dam- och flickfotbollen. Tidigare erfarenhet är oviktigt, ett genuint fotbollsintresse och du som person är viktigare. 

Vi vill erbjuda dig: 
En möjlighet att få vara med och skapa något nytt. 
En gedigen fotbollskompetens runt dig som ledare. 
En god plattform för att vara med och göra skillnad. 
Stark support och en offensiv organisation som vill mer. 

För uppdraget utgår ersättning och reseersättning efter överenskommelse. Är du intresserad eller vill veta mer? Kontakta i så fall senioransvarig Mathias Norell på e-post: mathias@lightbysweden.com eller telefon: 072-333 72 66
Digital halva-potten
2020-08-30 19:31
Under morgondagens match mellan Forserums IF och Hallby FK B så arrangeras en digital dragning av halva potten. Varje andel kostar 20 kr, och köps genom swish på nummer 123 209 17 91. 

I andra halvlek drar vi en vinnare som vinner hälften av de pengar som kommit in på swishen, andra halvan tillfaller föreningen.
 
Våra sponsorer
Partners