Forserums IF6 - 2Sportklubben Beduinerna

Serie:Herrar Division 4 NordVästra   Tabell >>
Serien är klar - Forserum obesegrade!
2023-03-19 16:36
Seriefinalen mot Beduinerna blev som väntat en intensiv tillställning.

Tjugo raka matcher utan förlust. Tjugo! Sannerligen imponerande.

Inget av de övriga 10 lagen i serien lyckades besegra Forserums IF. Inte ens på dubbla försök. Närmast var de båda Tenhultslagen som fick en poäng vardera när de spelade oavgjort varsin gång men när Beduinerna och Forserum möttes i seriefinalen så visade hemmalaget varför de är högst upp i tabellen.

"Mamma Dåppens" behövde inte kolla om Marcus ätit sin dunderhonung idag, det hade han. Det fick vi se bevis på redan efter 23 sekunder när han dundrade in 1-0 framspelad av radarpartnern Bäckström. Ett par som tidigt under säsong skiljt sig och befann sig i olika kedjor men nu funnit varandra på allvar igen och öser in poäng. Lovebirds.

En intensiv första period slutade lika på ett och Beduinerna bjöd upp till dans på allvar, Forserum hade dock Fabian i mål och han var galet bra idag. Han tog många farliga skott men framför allt de efterföljande livsfarliga returerna. Snacka om att toppat formen lägligt!

Theo trivdes i nygammalt sällskap med Krigarn och öppnade målskyttet i andra perioden efter att ha tagit boll från motståndare på mittplan och behärskat placerat den i bortre krysset. Han avslutade även senare säsongens målskytte genom att sätta lagets 201:a mål för säsongen i tredje perioden. Inget annat lag i serien är ens nära i antal gjorda mål, laget har även släppt in färst mål 68st och har tre spelare i topp i poängligan:

1. Lucas Bäckström 19+36 55p

2. Marcus Gustavsson 38+13 51p

3. Melwin Holmberg 14+37 51p

Poängligavinnaren Bäckström fick dock en misstänkt bristning i baksida lår i slutskedet av matchen. Vi får innerligt hoppas det inte var så allvarligt och han kryar på sig snabbt, ett nytt avbräck av den digniteten har inget lag råd med.